Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Βάσια Λόη: Τι "μαγειρεύει" με τον ΑΝΤ1; Όλο το παρασκήνιο...



Το όνομα της όμορφης παρουσιάστριας παίζει πολύ στους διαδρόμους του Αμαρουσίου για την επόμενη σεζόν μιας και έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός του προγράμματος. Αν και ξέρουμε τι θα συνεχιστεί και τι όχι με μοναδική εκκρεμότητα αυτή του πρωινού μετά τον Γιώργο Παπαδάκη, η πρώην παρουσιάστρια του Alter κάνει γερό μπάσιμο στον τηλεοπτικό χάρτη και ακούγεται έντονα το όνομα της για παρουσίαση ενός real life προγράμματος...

Αν και ακούστηκε και για την καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού όπως είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στις 24 Μαΐου, αυτό μάλλον μένει μακριά από τις σκέψεις του Στρατή Λιαρέλη και του Γιάννη Λάτσιου. Η Βάσια θα ήθελε μια επιστροφή με υγιές περιβάλλον και με ένα concept εκπομπής που θα έδενε επάνω της. Μετά την μεσημεριανή ζώνη και την ανάλαφρη ενημέρωση είναι με το ρεπορτάζ μας μέσα στα νέα πρόσωπα από τον ΑΝΤ1 που ίσως κληθούν να μιλήσουν μέσα στον Ιούνιο .
Η Σίσσυ Χρηστίοδυ χωρίς να είναι κάτι σίγουρο θα αποτελέσει παρελθόν από το κανάλι εκτός και αν γίνει η έκπληξη. Η Νάντια Μπουλέ είναι στο Παρίσι και επιστρέφει την Παρασκευή από το παιχνίδι που παρουσιάζει. Και οι γυναικείες παρουσίες είναι λίγες στο κανάλι. Για να δούμε λοιπόν τι θα αποφασιστεί.
Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου