Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: 3 χρόνια σχέσης. Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.



Τι πραγματικά συνέβη εκείνο το καλοκαίρι του 2009 στην Άχλα;
Αυτό το καλοκαίρι συμπληρώνονται ήδη 3 χρόνια από τη μοιραία γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, μια γνωριμία που οδήγησε σε μια σειρά γεγονότων που άλλαξαν τη ζωή της. Ας θυμηθούμε τι συνέβη το καλοκαίρι του 2009 και όλα όσα ακολούθησαν.
Βρισκόμαστε για τα καλά στο καλοκαίρι του 2009. Η κρίση μπορεί να έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια της, αλλά κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο όλα έμοιαζαν σαν κακό όνειρο. Η Ελένη Μενεγάκη έχει τελειώσει τη σεζόν της, έχει κάνει τα μίτινγκ, έχει βρει τους συνεργάτες για την επομένη χρονιά και αποφασίζει να ξεκινήσει τις διακοπές της από ένα μέρος που δεν έχει ξαναπάει, αλλά μια της φίλη την έπεισε, ότι πρόκειται για ένα μικρό επίγειο παράδεισο.

Το μέρος λέγεται Άχλα και βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Άνδρου, όπου στο σπάνιο προστατευμένο υδροβιότοπο, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει χτίσει 9 παραδοσιακές κατοικίες. Εκεί βρέθηκε η Ελένη και η παρέα της. (Ο Γιάννης Λάτσιος παρά τις παρακλήσεις τις Ελένης, δεν μπόρεσε να τους συνοδεύσει, γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στον Ant-1 τον κράτησαν στην Αθήνα).

Εκεί η Ελένη συναντά για πρώτη φορά τον Μάκη. Ένα γοητευτικό 40άρη με έντονη προσωπικότητα, κοινωνικός, με χιούμορ, ευχάριστα εκκεντρικός, με φιλοσοφικές αναζητήσεις και κοσμογυρισμένος. Ο άνθρωπος που εύκολα σε εντυπωσιάζει και γίνεται η ψυχή της παρέας. Η Μενεγάκη δεν εντυπωσιάζεται μονό από τον ίδιο τον Μάκη, αλλά και από τη φιλοσοφία που διέπει τη ζωή του, το αυθεντικό φυσικό περιβάλλον και την έλλειψη πολυτέλειας του χώρου. Λέγεται ότι από τα πρώτα πράγματα που εντυπωσίασαν την Ελένη ήταν οι βιολογικές καλλιέργειες και για ώρες ζητούσε πληροφορίες από τον Μάκη. Μάλιστα κάποια στιγμή ζήτησε να μάθει, αν υπάρχει κάποιο κτήμα εκεί κοντά, προς πώληση. Όταν η παρέα συμφώνησε να φύγουν για τη Μύκονο, η Ελένη ήταν η μόνη που έμεινε πίσω, λέγοντας αργότερα στους φίλους της που την περίμεναν, ότι χάλασε το τζιπ της και έτσι δεν πρόλαβε το πλοίο.

Τα όσα ακολούθησαν αυτό το επεισοδιακό καλοκαίρι τα έμαθε όλο το πανελλήνιο. Ο ήδη κλονισμένος γάμος της Ελένης μπήκε σε μη αναστρέψιμη τροχιά. Το διαζύγιο ήταν ο μόνος δρόμος για το ζευγάρι που το συζητούσε για μήνες και έφτασε σε αυτή την απόφαση από κοινού.
Το δελτίο τύπου που διένειμε από κοινού ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη, προκάλεσε πανικό σε κανάλια, περιοδικά και εφημερίδες. Τα Media χίμηξαν στο θήραμα, σαν τον καρχαρία που μυρίζεται το αίμα. Όποιος συνάντησε τη Μενεγάκη έστω και πέντε λεπτά στη ζωή του, βγήκε σε κάποιο κανάλι να πει την άποψή του για το διαζύγιο. Δεν υπήρχε έλληνας παπαράτσι που να μην στρατοπέδευε έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας. Μετά από ελάχιστες μέρες τα σενάρια για την ύπαρξη τρίτου προσώπου επικεντρώθηκαν στο Μάκη Πανταζόπουλο. (Το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα λανθασμένα τον φωνάζουν Ματέο, μια και κανείς δεν τον αποκαλεί έτσι, οφείλετε στο γεγονός ότι ο ίδιος επέλεξε το όνομα Ματέο στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook).

Ο Μάκης είδε μέσα σε μία νύχτα, κυριολεκτικά, τη ζωή να γίνεται θέμα σε εκπομπές και ρεπορτάζ, ενώ ο ίδιος πέρασε από την ανωνυμία στη προβεβλημένη, με βίαιο σχεδόν τρόπο, πραγματικότητα. Μετά το ρεπορτάζ, άρχισε ο πόλεμος. Η Ελένη και οι προσωπικές της επιλογές της βρέθηκαν στο στόχαστρο. Οι προβλέψεις για τη διάρκεια της νέας της σχέσεις έδιναν και έπαιρναν.

Σήμερα η σχέση της με τον Μάκη συνεχίζει και είναι είδηση, αλλά παρά τις όποιες δυσκολίες κατάφερε να τον επιβάλλει στην συνείδηση όλων μας και επίσης κατάφερε να γιορτάζει τα 3 χρόνια μιας δύσκολης, άλλα πετυχημένης σχέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου