Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σαμαράς: «Δεν είναι εκλογές για τη ΝΔ, είναι για την πατρίδα»



Ο Αλέξης Τσίπρας «παίζει με την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς σε προεκλογική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης».

Μιλώντας σε νέους από το βήμα του Βελλίδειου, ο κ. Σαμαράς τόνισε: «Οι εκλογές που έρχονται είναι για την πατρίδα, είναι για την Ελλάδα».


Αναφερόμενος στα διλήμματα των εκλογών είπε ότι είναι «ακυβερνησία ή κυβέρνηση;» και «δραχμή ή ευρώ;» και υπογράμμισε: «Δεν αγγίζουμε δεν ρισκάρουμε οτιδήποτε οδηγεί στην καταστροφή της χώρας».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι «το βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ θυμίζοντας το «λεφτά υπάρχουν» είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε λίγες μέρες βρήκε δυο δισ. ευρώ.



«Tην Κυριακή θα κριθεί αν θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα άλμα προς τα μπρος, ή αν θα κάνουμε μια βουτιά προς τα πίσω» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

«Εδώ από την Θεσσαλονίκη ξέρω πως απευθύνομαι στο πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνία και το πιο αδικημένο. Είναι η νέα γενιά γιατί στις πλάτες της έχει φορτωθεί χωρίς να φταίει το βάρος και τις συνέπειες του χρέους που σωρεύτηκε από όλους εμάς που έχουμε ζήσει πριν από εσάς» είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε για τη δημιουργία τόσο θέσεων εργασίας όσο και των κατάλληλων συνθηκών στα Πανεπιστήμια αλλά και στην Ελλάδα, ώστε να αποτραπεί η φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου