Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Π. Περιστέρη-Μ. Μπεκατώρου: Σαββατοκύριακο στην Κω! Δείτε φωτογραφίες...



Δύο μέρες στο νησί του Ιπποκράτη πέρασαν η 38χρονη παρουσιάστρια με τον 43χρονο σύζυγό της και την καλή τους φίλη, την 24χρονη ηθοποιό Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το χωρισμό της από το Γιώργο Σαμπάνη. Οι τρεις διέμειναν σε πολυτελείς σουίτες του ολοκαίνουριου παραθαλάσσιου boutique hotel Aqua Blu στην πόλη της Κω.



«Έμειναν ενθουσιασμένοι με όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, έργο του καταξιωμένου interior designer Δημήτρη Παπαναστασίου», λέει στο "ΟΚ!" άνθρωπος που ήταν εκεί.



«Κάθε μεσημέρι κολυμπούσαν στην πισίνα απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα στην παραλία τους Τουρκίας, ενώ τα απογεύματα οι δυο γυναίκες έκαναν μασάζ και θεραπείες προσώπου στο υπερσύγχρονο spa, πριν χαλαρώσουν στην κλειστή θερμαινόμενη πισίνα», καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουνίου δείπνησαν όλοι μαζί στο εντυπωσιακό εστιατόριο του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας τις πρωτότυπες γευστικές προτάσεις του πολυβραβευμένου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου. Η Μαρία μάλιστα, που λατρεύει τη μαγειρική, ενθουσιάστηκε με το ορεκτικό (μους φέτας με μέλι σε κρύα σούπα ντομάτας) και δήλωσε πως θα δοκίμαζε να το φτιάξει και μόνη της στο σπίτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου