Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Λιάγκας-Σκορδά: Κάνουν «ζέσταμα» για τις καλοκαιρινές διακοπές τους



Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σύντομα αποχαιρετούν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, κάτι που περιμένουν πώς και πώς μιας και έχουν ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία, δηλαδή διακοπές.
Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε ένα... ζέσταμά του για τις καλοκαιρινές διακοπές του κατά το οποίο έδειξαν να απολαμβάνουν ήλιο και θάλασσα αλλά και υδάτινα παιχνίδια για δύο.....
Η Φαίη, αμέσως μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής, θα φύγει για τις Σέρρες, την ιδιαίτερη πατρίδα της και θα έχει μαζί της και τον γιο της Γιάννη. Θέλει να βρεθεί για λίγες μέρες κοντά στην οικογένειά της. Όμως, ο Γιώργος δεν μπορεί να την ακολουθήσει, μιας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και κυρίως η ραδιοφωνική εκπομπή που έχει στον Real FM, δεν του επιτρέπει μέχρι τα τέλη Ιουλίου να εγκαταλείψει το κλείνον άστυ. Όμως, τον Αύγουστο, θα τον αφιερώσει αποκλειστικά και μόνο στην ξεκούρασή του και σε ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης με την οικογένειά του καθώς σκοπεύει μαζί με τη Φαίη Σκορδά και τον γιο τους να φύγουν για τα νησιά του Ιονίου που είναι η μεγάλη αγάπη και των δύο. Αυτό περιμένουν πώς και πώς και οι δυο τους όμως μέχρι τότε θα δροσίζονται σε παραλία της Αττικής όπως κάνουν και στις φωτογραφίες του ΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου