Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Η Γερμανική δικαιοσύνη απειλεί Έλληνα ηθοποιό με κατάσχεση του σπιτιού τουΈναν εφιάλτη ζει ο γνωστός ηθοποιός που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την Γερμανική δικαιοσύνη και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.
Ο ηθοποιός πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5.000 ευρώ που είναι το υπόλοιπο του παράβολου για την υπόθεση με διαφήμιση ούζου που έκανε και εκδικάστηκε πέρυσι στο Μόναχο. Ο....
Γρηγόρης Ορφανουδάκης δεν πλήρωσε το παράβολο και πήγε με τον δικηγόρο του και τον δικαστικό στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να εισπράξει ένα ποσό που του έβαλαν οι Γερμανοί για το διαφημιστικό. «Πρόκειται για το ευτελές ποσό, το οποίο δεν υπέγραφα να πάρω, γιατί ήταν σαν να αποδεχόμουν ότι αυτά τα ψίχουλα είναι η τελική αμοιβή μου για τη διαφήμιση που έκανα. Είναι ακριβώς 5.000 ευρώ τα χρήματα για το παράβολο και τα παίρνω, γιατί τα έχω ανάγκη. Αυτό το ποσό είναι έναντι των 110.000 ευρώ που δικαιούμαι για τη διαφήμιση που είχα κάνει χρόνια τώρα χρόνια και είχαν κλέψει τη φωνή μου οι Γερμανοί». Τελικά έσωσε το σπίτι του και κατέβαλε αγωγή. Όπως είπε στην εφημερίδα Espresso: «Όταν έγινε το δικαστήριο, είχα καταβάλει το ήμισυ του παράβολου, τα 5.000 ευρώ, και είχα το περιθώριο να το εξοφλήσω αργότερα, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω οικονομικές δυσκολίες. Είναι δύσκολα τελευταία τα πράγματα στον χώρο μας και στις περισσότερες δουλειές δεν αμείβονται οι ηθοποιοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου