Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μ. Χρουσαλά: Φωτογραφίες από την παραλία, με φουσκωμένη κοιλίτσα!



Ο φωτογραφικός φακός του "Hello!" συνέλαβε αυτή την φορά την όμορφη εγκυμονούσα στον Αστέρα Βουλιαγμένης μαζί με το σύζυγό της λίγες μέρες πριν γιορτάσουν τη δεύτερη επέτειο γάμου τους! Ποιο είναι το φύλο του μωρού;
Περιμένουν κορίτσι! Μπορεί, όπως είχε δηλώσει στην Ελένη Μενεγάκη, να πίστευε ότι θα έκανε γιο, αλλά τελικά η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας σε λιγότερο από τέσσερις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Η Μαριέττα που έχει ξεκινήσει από τώρα τις πρόβες με μωρά που έχουν αποκτήσει φίλες της, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη, την Έλενα, και κάθε φορά που συναντιούνται απολαμβάνει τα παιχνίδια μαζί της.
Μπορεί το νερό να ήταν ακόμη δροσερό, αλλά η μεγάλη τους αγάπη για το υγρό στοιχείο δεν τους εμπόδισε να κάνουν μαζί το πρώτο τους μπάνιο. Στη συντροφιά τους ήταν και η πολύ καλή φίλη του ζευγαριού, Δέσποινα Καμπούρη, με τη μικρή της "Ποκαχόντα". Κάθε φορά που η Δέσποινα χρειαζόταν βοήθεια με την κόρη της, η Μαριέττα έκανε πρόβα ως μέλλουσα μαμά, κρατώντας τη μικρή Έλενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου