Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο Γερμανικός τύπος για την ήττα της εθνικής μας



​Μετά τα 4 γκολ στην Ελλάδα οι Γερμανοί πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, και φυσικά είναι το πρώτο θέμα στη χώρα τους.

Μετά τα πικρόχολα σχόλια για την Εθνική Ελλάδος, η Bild το γιορτάζει.


«Τέσσερα υπέροχα γκολ κόντρα στην Ελλάδα, τώρα είμαστε στα ημιτελικά. Τέταρτο ματς, τέταρτη νίκη, πάντα το Euro είναι μαύρο, κόκκινο και καυτό! Νικήσαμε 4-2 την Ελλάδα, όμως συνεχίζουμε με ένα κλασικό ματς με τον νικητή του Αγγλία-Ιταλία», έγραψε.

Δείτε τι έγραψαν και οι άλλοι Γερμανοί δημοσιογράφοι για την ήττα της Ελλάδας..




Kicker: «4-2! η Γερμανία διέλυσε την Ελλάδα. Η Εθνική είναι στα ημιτελικά του Euro 2012. Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ κατάκτησε μία δίκαιη νίκη με 4-2 πετυχαίνοντας την 15η σερί νίκη της ξεπερνώντας την ισοφάριση από τον Σαμαρά. Πλέον περιμένει το νικητή του ζευφαριού Ιταλία-Αγγλία».

Welt: «Με νίκη 4-2 η Γερμανία βρέθηκε στα ημιτελικά του Euro. Η Εθνική ομάδα προκρίθηκε άνετα στους '4', με την Ελλάδα να εμφανίζεται για μερικά λεπτά στο δεύτερο μέρος όταν και ισοφάρισε. Λαμ, Κεντίρα, Κλόζε, Ρόις πέτυχαν τα γκολ».

Spiegel:«Εξαιρετικό θέαμα και η Γερμανία στα ημιτελικά. Η ομάδα του Λεβ θριάμβευσε, έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα και χτυπούσε κατά βούληση. Η νίκη θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη».

Goal.com:«Η Γερμανία... χτύπησε την Ελλάδα και πέταξε για τα ημιτελικά. Η Γερμανία ήταν εξαιρετική απέναντι στην πολύ αδύναμη Ελλάδα και έχασε πολλές καλές ευκαιρίες».

Sport.de:«Στα ημιτελικά! Η Γερμανία νίκησε 4-2 την Ελλάδα. Μετά από ένα μικρό σοκ που προκάλεσαν οι Ελληνες, η Γερμανία έκανε εκπληκτικό παιχνίδι στα προημιτελικά του Euro και προκρίθηκε στην 4άδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου