Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μαριάννα Καλλέργη: "Καυτή" και σέξι στην παραλία! (Φωτό)



Η αθλήτρια του myai thai Μαριάννα Καλλέργη αναστάτωσε με το καλίγραμμο σώμα της τους λουόμενους της πλαζ "Yabanaki" στη Βάρκιζα, ενώ δεν σταμάτησε να παίζει με την παρέα της στα δροσερά νερά του Σαρωνικού. Η Μαριάννα, που τη γνωρίσαμε οι περισσότεροι μέσα από τον διαγωνισμό του "Dancing on ice", βρέθηκε το περασμένο Σάββατο για τις ανάγκες ενός γυρίσματος του ΜTV στη πλαζ της Βάρκιζας. Συνδύασε λοιπόν το τερπνόν μετά του ωφελίμου και έτσι εκτός από το γύρισμα έκανε και τη βουτιά της!

Η νεαρή αθλήτρια, σύμφωνα με την Espresso, κέντρισε την προσοχή τόσο του αντρικού, όσο και του γυνεικείου πληθυσμού, αφού το αποκαλυπτικό κίτρινο μπικίνι που φορούσε αναδείκνυε το σμιλεμένο, εντυπωσιακό κορμί της. Η Μαριάννα είχε πλέξει κοτσιδάκια σε όλο το κεφάλι, ενώ φαινόταν να χαίρεται το παιχνίδι μέσα στο νερο. Μάλιστα μαζί με δύο αγόρια από την παρέα της δοκίμασε να επιδοθεί και σε θαλάσσια σπορ.
Μόλις έπεσε ο ήλιος, η Μαριάννα συνεργάστηκε με τους ανθρώπος της παραγωγής του MTV για το γύρισμα ενός γρήγορου σποτ, στο οποίο η νεαρή αθλήτρια έπρεπε να στείλει όλη τη θετική της ενέργεια προμοτάροντας το τραγούδι της Demy "Μόνο μπροστά". Άνετη πόζαρε και έπαιζε με τον φακό της κάμερας ενώ αυτοσχεδίασε στην ατάκα της: «Η ζωή θέλει θετική ενέργεια και να κοιτάς μπροστά! Μόνο μπροστά με Demy».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου