Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Με επιτυχία η επέμβαση στον πρωθυπουργό!



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη φάση της εγχείρησης στο μάτι στην οποία υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός. Η επέμβαση κράτησε λιγότερο από μια ώρα και ο κος Σαμαράς βρίσκεται στο στάδιο της ανάνηψης.
Λίγο μετά τις οκτώ και μισή το πρωί έφτασαν στο Αττικό νοσοκομείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέτζος και μετά τις 9 έφτασε ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς θα βγει από το νοσοκομείο εντός της ημέρας.

 
Στην προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση που έκανε χθες διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ που ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα.
Μετά την εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται οι γιατροί να μην του επιτρέψουν να ταξιδέψει την Πέμπτη για τις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής καθώς μετά από μετά από μια τέτοια επέμβαση εκτός ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση του χειρουργημένου ματιού στον ήλιο, απαγορεύονται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και τα ταξίδια.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν το μεσημέρι μετά την εγχείρηση, όταν και θα αποφασίσει ο Διευθυντής της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου Πάνος Θεοδοσιάδης, αν θα μπορέσει ο Πρωθυπουργός να μεταβεί στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου