Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ:Σκότωσε συγκάτοικό του και έφαγε την καρδία και τον εγκέφαλό του.



Μετά την φρικιαστική επίθεση του κανίβαλου που έφαγε το πρόσωπο αστέγου στο Μαϊάμι, όπως σας είχαμε ξαναγράψει από το star.gr, άλλο ένα σοκαριστικό περιστατικό κανιβαλισμού συγκλονίζει τις ΗΠΑ.





Ένας 21χρονος, σκότωσε τον συγκάτοικό, τον έκοψε σε κομμάτια με ένα μαχαίρι και έφαγε τμήματα από τον εγκέφαλο και την καρδιά του. Αν και το κίνητρο του Alexander Kinyua παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο, ομολόγησε ο ίδιος την αποτρόπαιη πράξη του στην αστυνομία.

Ο Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie, συγκάτοικος του νεαρού φοιτητή από το Maryland Alexander Kinyua, είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας του 21χρονου δράστη όταν ο αδελφός του Κinyua βρήκε ανθρώπινα μέλη -κεφάλι και χέρια- μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί στο υπόγειο.
Πατέρας και γιος εγκατέλειψαν για λίγο το χώρο κι όταν επέστρεψαν τα μέλη είχαν απομακρυνθεί και ο Kinyua έπλενε το μεταλλικό κουτί.

Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι και συνέλαβαν τον Kinyua, ο οποίος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του και αποκάλυψε πως είχε πετάξει τα ό,τι απέμενε από τη σορό του φίλου του σε κάδο απορριμμάτων πίσω από μία εκκλησία στην Joppatowne. Τραγικό!

Δείτε το βιντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου