Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Διάσημη ηθοποιός κινδύνευσε να βρεθεί στο δρόμο! Η εξομολόγησή της...Την καρδιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου άνοιξε η γνωστή ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε περίοδος που λίγο έλειψε να μείνει άστεγη, γιατί δεν είχε δουλειά. Ευτυχώς, όμως, έχει πολύ καλούς φίλους, που έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της...

«Έγιναν διάφορα στη ζωή μου και λίγο έλειψε να βρεθώ στο δρόμο. Είχα μείνει 3 χρόνια άνεργη. Όμως, δεν αισθάνομαι ότι είμαι στο δρόμο, γιατί αν έχεις φίλο που σου λέει: «Πάρε σπίτι να μείνεις», τι άλλο θέλεις; Νιώθω πάμπλουτη», δήλωσε η Χρύσα Ρώπα. Επίσης, αναφέρθηκε στην υιοθεσία της και στα δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά και στην κατάθλιψη που βίωσε μετά το χωρισμό της. «Όταν πας να κάνεις οικογένεια και δεν σου κάθεται, σου στοιχίζει. Εμένα μου έλειπε πολύ η οικογένεια, γιατί δεν πέτυχε η υιοθεσία μου. Μεσολάβησαν κάτι οικοτροφεία, ήμουν μόνη σε αυτή τη ζωή. Ούτε εκείνων ήμουν, ούτε των άλλων, δεν ήμουν κανενός, ήμουν δικιά μου. Όταν λοιπόν έρχεται ένας άνθρωπος και σου λέει ότι θέλει να κάνετε ένα παιδί, αν παντρευτείτε, αλλιώς τα ονειρεύεσαι τα πράγματα. Όταν λοιπόν δεν σου κάθεται, παθαίνεις ένα πατατράκ», τόνισε.
Αυτή η δύσκολη περίοδος μάλιστα είχε επιπτώσεις και στην υγεία της. «Είχα επίσης έναν όγκο καλοήθη με κακοήθη συμπεριφορά παντού. Πέντε χρόνια -φαίνεται από το ψυχολογικό, την πίεση- εμφανιζόταν στο κεφάλι, στην κοιλιά, στο στήθος, στη μήτρα, παντού. Έβγαινε αυτός ο όγκος και έπρεπε να κάνω επέμβαση. Και φαίνεται ότι ήταν ψυχοσωματικό, γιατί αφού τα ξεκαθάρισα τα πράγματα, δεν μου ξαναεμφανίστηκε», ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Δέχτηκα μεγάλη πίεση από αυτό το ιδεατό που είχα ονειρευτεί για τη ζωή μου και γνώρισα την κατάθλιψη».
Πάντως, δεν έχει χάσει την αισιοδοξία της: «Η ζωή είναι αγώνας. Δεν είναι για όλους σεργιάνι η ζωή. Φαντάσου όμως ότι άνοιξα αγκαλιές και δεν με ενδιαφέρουν πλέον τα παλιά. Δεν εχω παρελθόν. Δεν έχω ούτε μετάνοιες ούτε τίποτα. Για μένα υπάρχει μόνο το σήμερα και το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου