Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Στριπτίζ επί σκηνής... (Φωτογραφίες)Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη θα υποδυθεί έναν ρόλο στο θέατρο που απαιτεί στριπτίζ και αναμένεται να "αναστατώσει" πολύ κόσμο, που θα θέλει να θαυμάσει τα κάλλη της ηθοποιού από κοντά. Πάρτε μία πρώτη γεύση...


«Υποδύομαι τον θεό Έρωτα. Ουσιαστικά, είναι απροσδιόριστου φύλου, αλλά θα τον δούμε με θηλυκή μορφή. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα είναι από κοινού με τη Μαρία Κορινθίου, που υποδύεται τη θεά Αφροδίτη. Κατά τη μυθολογία μας, ο Έρωτας ήταν παιδί του Άρη και της Αφροδίτης. Στην πραγματικότητα της ταινίας, δουλεύουμε ως στρίπερ. Έχει διάφορες ωραίες εκπλήξεις ο ρόλος. Θα είναι ένας σέξι χορός. Δεν ξέρουμε ακόμα το αποτέλεσμα, γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα. Με αγχώνει λίγο. Ούτως ή άλλως, όμως είναι η δουλειά μου» δήλωσε η Πατρίτσια στο "ΕΓΩ".


Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως έχει παρακολουθήσει ανδρικό στριπτίζ:  «Έχω πάει, για πλάκα. Η αλήθεια είναι ότι είχα σοκαριστεί λίγο, γιατί δεν περίμενα ότι έκαναν και ανδρικό στριπτίζ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου