Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ποιος είναι ο πιο σέξι Έλληνας παρουσιαστής;



Ο γοητευτικός δημοσιογράφος φαίνεται πως όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες, που θα έδιναν τα πάντα για να βγούνε μαζί του ένα ραντεβού. Ο γυναικείος πληθυσμός ψήφισε ως τον πιο σέξι παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης, το Σπύρο Χαριτάτο...
Σύμφωνα με το site της sex editor Ειρήνης Χειρδάρη, sexelixis.gr ο δημοσιογράφος-παρου
σιαστής βγαίνει πάντα πρώτος, και μάλιστα με διαφορά, αφήνοντας πίσω του τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιώργο Σατσίδη, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα στις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη τόνισε πως θεωρεί ότι ο Σπύρος Χαριτάτος είναι ο πιο σέξι παρουσιαστής, και μάλιστα με διαφορά: «Τι κρίμα που δεν έχει πια εκπομπή, τον ψηφίζαμε βράδια με τις αναγνώστριές μου στο sexelixis.gr, το site μου, σαν τα πιο σέξι χείλη της ελληνικής τηλεόρασης» δήλωσε.
Επόμενος στη λίστα των πιο sexy παρουσιαστών έρχεται ο Αντώνης Κανάκης, έχοντας ως δυνατό του χαρτί το χιούμορ του και τρίτος ο Γιώργος Σατσίδης, κυρίως για το καλογυμνασμένο σώμα του. Η γνωστή sex editor σημείωσε πως βρίσκει και τον Γιώργο Λιάγκα αρκετά γλυκό, ωστόσο θα τον προτιμούσε με λιγότερα κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου