Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Ποιος ηθοποιός κατέβασε το παντελόνι του στην τηλεόραση;Για πολλούς έχει αρχίσει να κλέβει την παράσταση και από τον ίδιο τον Charlie Sheen!
Οι τελευταίες του κόντρες με τους παπαράτσι και τους ρεπόρτερ των περιοδικών της σόουμπιζ και οι αντιδράσεις του μάλλον δίνουν λίγη βάση στο χαρακτηρισμό αυτό. Ο....
Alec Baldwin είναι έξαλλος τις τελευταίες ημέρες και το δείχνει όπου βρεθεί. Στο σόου του David Letterman μπήκε στη σκηνή με το τραγούδι της Pat Benatar Hit Me With Your Best Shot. Στη συνέχεια θέλοντας να αποδείξει ότι έχει χάσει βάρος κατέβασε το παντελόνι του για να δείξει τα πόδια του. Μίλησε στον Letterman και για την επίμαχη φωτογραφία που τον δείχνει να χτυπάει ένα φωτογράφο και είπε ότι πολλές φορές η ιστορία πίσω από μια φωτογραφία είναι διαφορετική. Λίγο αργότερα όμως ο Baldwin φέρεται να πρωταγωνίστησε σε ένα άλλο περιστατικό. Κατηγορείται ότι πάτησε με το ποδήλατο του έναν ρεπόρτερ της τηλεόρασης. Οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι βρίσκονταν έξω από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη και για άλλη μια φορά ενοχλήθηκε με την παρουσία τους. Μιλώντας πάντως στο CBS με αφορμή τη νέα του ταινία, To Rome With Love, ο Baldwin πέταξε ένα καρφί για το θέμα, τονίζοντας ότι αισθάνεται πολύ καλά που επιτέλους μιλάει με σοβαρούς δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου