Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σοφία Αλιμπέρτη: Ετοιμάζει την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι



Μια δελεαστική στιγμή την κατάλληλη στιγμή θέλει να εκμεταλλευτεί η Σοφία Αλιμπέρτη ώστε να επιστρέψει και πάλι στα καλλιτεχνικά δρώμενα μιας και τα τελευταία χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή σε πόστο τηλεοπτικό με πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Σοφία θέλει να κάνει μια θεατρική δουλειά και μάλιστα διαβάζει ένα έργο που αισιοδοξεί να το ανεβάσει μέσα στο 2013. Η αγάπη της για την υποκριτική ποτέ δεν έπαψε και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα την ξαναδούμε μετά από πολλά χρόνια στο σανίδι.

Η τηλεόραση μπορεί να είναι ένα μικρόβιο αλλά με πολύ ώριμη ματιά και σκέψη είδε ότι συνέβαινε και αποφάσισε να απέχει μετά από την τελευταία της εκπομπή στον ΑΝΤ1. Δίπλα της λίγοι αλλά πολύ πιστοί φίλοι και συνεργάτες που μαζί τους καταστρώνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα που θα είναι το θέατρο.
Κατα καιρούς έχει δεχτεί κρούση η Σοφία Αλιμπέρτη και από την Κύπρο για να παρουσιάσει εκπομπή αλλά την τελευταία στιγμή χαλούσε η συμφωνία. Ποτέ μη λές ποτέ λοιπόν για την περίπτωση της όμορφης παρουσιάστριας. Περνάει καλά και απέχει απο τα φώτα της δημοσιότητας συνηδειτά.Και πιστέψτε με επειδή έχω επικοινωνία μαζί της ότι είναι έτσι.
Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου