Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Άντζελα Δημητρίου θα τραγουδήσει στην κατεχόμενη Κύπρο



Η Άντζελα Δημητρίου, σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ετοιμάζει μία εμφάνιση στην κατεχόμενη Κύπρο.
Η εφημερίδα Hurriyet γράφει συγκεκριμένα ότι η Άντζελα Δημητρίου είναι μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στην Τουρκία, και πρόκειται να εμφανιστεί το ερχόμενο Σάββατο, σε γνωστό ξενοδοχείο της κατεχόμενης πλευράς....
. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος που υπογράφει το θέμα, τονίζει ότι θα υπάρξουν πιέσεις από την ελληνοκυπριακή πλευρά για να μην γίνει κάτι τέτοιο, όπως έγινε στο παρελθόν με την Jennifer Lopez, η οποία έκλεισε εμφάνιση στην κατεχόμενη Κύπρο, και μόλις πληροφορήθηκε το ντόρο που προκλήθηκε από την ελληνοκυπριακή πλευρά, ακύρωσε τη συναυλία.
Επίσης, ο δημοσιογράφος τονίζει ότι με το κείμενό του, ελπίζει η ελληνοκυπριακή πλευρά να «λογικευθεί» και να μην προσπαθήσει να αποτρέψει την Άντζελα Δημητρίου από το να εμφανιστεί στην κατεχόμενη Κύπρο, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι «λογικό», καθώς και ότι θα κάνει κακό σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Η Άντζελα Δημητρίου σύμφωνα με το BriefingNews, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός δήλωσε: «Ότι και να με ρωτήσεις δεν θα σου απαντήσω. Δεν θέλω να δώσω καμία απάντηση», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι ίσως και να πραγματοποιήσει τη συναυλία! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου