Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μ. Χατζηγιάννης: «Βάλαμε μυαλό με την κρίση που βιώνουμε την φετινή χρονιά»



Σε συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το βράδυ της Δευτέρας και λίγο μετά τις πρόβες του για τα Mad Awards, στα οποία διεκδικεί τέσσερα βραβεία, μίλησε για όλα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Αποκάλυψε  τι θα παρουσιάσει στη σκηνή τη μεγάλη βραδιά της Τετάρτης, ενώ μίλησε και για την δύσκολη επαγγελματική σεζόν που διένυσε. Όσον αφορά σ' αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Τη βιώσαμε όλοι και εγώ προσωπικά. Μάθαμε, προσγειωθήκαμε και τώρα ξέροντας τα δεδομένα και τι μας περιμένει, βάλαμε μυαλό και πορευόμαστε ανάλογα».

Ο Αλέξανδρος Μωρέλας ρωτούσε και εκείνος μίλησε για τις επιθέσεις και τα αρνητικά σχόλια συναδέλφων του, δηλώνοντας: «Δεν αρέσουμε σε όλους και δεν πρέπει να αρέσουμε σε όλους. Δεν είναι υποχρεωτικό... Σημασία έχει τι επιδόσεις έχει ο καθένας στο καθημερινό παιχνίδι, όχι στη θεωρία». Πληροφορίες αναφέρουν οτι η εμφάνισή του στο stage θα είναι μοναδική και άκρως καλοκαιρινή. Ο αγαπητός τραγουδιστής είναι στα καλύτερά του και αυτό φάνηκε οn camera.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου