Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Όλγα Τρέμη: Έβαλε πωλητήριο στο αρχοντικό της Ρηγίλλης!



Το εξωπραγματικό - για τους περισσότερους από εμάς - ποσό των 2,7 εκατ ευρώ φέρεται να ζητά, σύμφωνα με το πρώτο θέμα της Reallife, κορυφαία δημοσιογράφος! Είναι, βλέπετε, η περιοχή πολύ ακριβή και το σπίτι πανέμορφο...


Πρόκειται για έναν πολυτελές, ψηλοτάβανο διαμέρισμα 2ου ορόφου με επιφάνεια 330 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου. Η τιμή πώλησης του, όπως αναφέρεται στην αγγελία ανέρχεται σε 2,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης με μηνιαίο μίσθωμα 9.000 ευρώ! Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, ενώ πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ενδιαφέρον για το πολυτελές διαμέρισμα από το εξωτερικό.
Το αριστοκρατικό διαμέρισμα διαθέτει υψηλή αισθητική και έντονη αίσθηση πολυτέλειας με δύο μεγάλα σαλόνια, τρία κυρίως υπνοδωμάτια, ένα γραφείο- καθιστικό με τζάκι, μία εντυπωσιακή τραπεζαρία που βλέπει σε κήπο και την κλασσική και πολυτελώς εξοπλισμένη κουζίνα. Στα «έξτρα»του σπιτιού, όπως αναφέρεται στην αγγελία ανήκουν το home cinema στο χώρο του καθιστικού,το κυρίως υπνοδωμάτιο, το οποίο διαθέτει πολύ μεγάλη γκαρνταρόμπα και βλέπει στον κήπο νεοκλασικού, καθώς και τα αυθεντικά πατώματα και οι υπέροχες βιβλιοθήκες, που συμπληρώνουν την εικόνα ενός πραγματικά αριστοκρατικού διαμερίσματος.
Μιλάμε για το νεοκλασικό της Ρηγίλλης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα! Η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη και ο σύζυγός της Νίκος Νικητέας αποφάσισαν να μετακομίσουν και αναζητούν αγοραστή για το πολυτελές ακίνητό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου