Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Mad Video Music Awards: Οι καλοντυμένες της βραδιάς



Ποιες ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων;
Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 9η απονομή των ετήσιων μουσικών βραβείων Mad Video Music Awards στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα βραβεία υπήρξαν πολύ ενδιαφέροντα και από στυλιστικής άποψης. Το Queen παρουσιάζει τις αγαπημένες stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της απονομής, και έκαναν αίσθηση με τις εμφανίσεις τους.


Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μπορεί και να ήταν η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς, αφού η γλυκιά Πηνελόπη ήταν μεν εντυπωσιακή, δεν κατέφυγε, όμως, στην υπερβολή- όπως έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει στα συγκεκριμένα βραβεία. Μία maxi, καλοκαιρινή φούστα, σε pop κίτρινο χρώμα, μαύρο κορμάκι που άφηνε έξω την πλάτη της, και τα δύο από το nakoon.com, και εντυπωσιακές λευκές πλατφόρμες Jeffrey Campbell, συνέθεσαν το look της τραγουδίστριας των Mamacita On Fire, το οποίο εμπλουτίστηκε με την εντυπωσιακή κορδέλα στα μαλλιά της, την μεγάλη, μαύρη ζώνη της και τα πολλά και διαφορετικά bangles στα χέρια της που έδιναν ένα επιπλέον, bohemian twist στο look της. Stylish αλλά και καθόλου επιτηδευμένη.

Demy: Η νεαρή τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό αμς έχει απασχολήσει και για την (φημολογούμενη) σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη, αλλά και για το ιδιαίτερο, καλαίσθητο στυλ της. Έτσι, ήταν φυσικό να περιμένουμε να δούμε πώς θα εμφανιζόταν στο μουσικό γεγονός της χρονιάς- και η Demy δεν μας απογοήτευσε. Συμβατή με το προσωπικό της ύφος, μεταξύ girlie και θηλυκότητας, η τραγουδίστρια επέλεξε ασπρόμαυρη, custom made δημιουργία της Celia Kritharioti, με κεντημένα κοράλια στο τοπ.

Μαίρη Συνατσάκη: Ίσως το πιο φρέσκο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε πιστή στο feelgood, νεανικό στυλ της με μίνι, λευκό φόρεμα με μεταλλικά τελειώματα και φλούο ροζ ψηλοτάκουνα. Το κατάλληλο ντύσιμο, στην κατάλληλη περίσταση, αλλά το βασικό χαρακτηριστικό στο στυλ της Μαίρης, είναι το τεράστιο χαμόγελό της που, από μόνο του, φτιάχνει την διάθεση όσων το βλέπουν.

Σόφη Πασχάλη: Η γυμνάστρια σε μία μίνιμαλ, επίκαιρη εμφάνιση εμφανίστηκε με halterneck ολόσωμη φόρμα σε ροδακινί απόχρωση που, αφενός μεν ανέδειξε τέλεια το καλογυμνασμένο σώμα της, αφετέρου έδωσε περαιτέρω λάμψη στο μαυρισμένο δέρμα της. Την φόρμα συνδύασε με neutral, μπεζ- χρυσές πλατφόρμες και χρυσό clutch.

Μαριάντα Πιερίδη: Η τραγουδίστρια και μουσική παραγωγός μας εξέπληξε ευχάριστα με το styling της στα μουσικά βραβεία, αφού το cocktail φόρεμά της, με αναφορές στο στυλ των 50's ήταν μιά απρόσμενη, chic επιλογή. Φέρνοντάς μας στο νού κάτι από τα styling του παλιού Hollywood, το φόρεμα με την κατακίτρινη φούστα και το δαντελένιο κορσάζ ανέδειξε τέλεια, και την καλογυμνασμένη πλάτη της Μαριάντας, αλλά και μία classy πτυχή της που μας άρεσε πολύ.

Shaya: Λιτή, grecian chic και απέρριτη η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να μας χαρίσει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ever, με μία λευκή, minimal chic δημιουργία ένα ζευγάρι ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα εκρού minaudière.

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου