Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

N. Xατζηνικολάου: Τι τον "χάλασε" στις πρώτες δηλώσεις του Σαμαρά ως πρωθυπουργού;



Αυστηρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά για τις πρώτες δηλώσεις του ως πρωθυπουργού έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm! Μία λέξη που δεν ειπώθηκε από τα χείλη του ήταν η αφορμή...


Και η λέξη αυτή δεν ήταν άλλη από την "επαναδιαπραγμάτευση" του μνημονίου που περίμενε να ακούσει ο εκδότης της Real news και μαζί του τα εκατομμύρια των Ελλήνων που βιώνουν την αγωνία της επόμενης μέρας...


Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν άφησε αδιάφορους τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Καθ’ όλη τη διάρκεια των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων το twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια και τις... παρατηρήσεις.


«Δυστυχώς η πρώτη εικόνα που βγάζει η ΝΔ και τα στελέχη της είναι 20 χρόνια πίσω… κρίμα», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Ο Σαμαράς αδιαμφισβήτητα είναι πρώτος. Έχει μια ευκαιρία να γίνει καλός ηγέτης μιας πολυκομματικής κυβέρνησης».


Η Δέσποινα Καμπούρη πάλι σχολίασε τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ: «Ποιος το πίστευε πριν λίγα χρόνια ότι το ΠΑΣΟΚ στην Αττική θα ήταν 5ο κόμμα… Απελπισία».
«Είναι σίγουρο πλέον οτι οι Έλληνες πάσχουμε από το σύνδρομο της Στοκχόλμης», έγραψε η Νάντια Μπουλέ.
«Τι κρίμα να μην υπάρχει ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Σάντος...Θα το έριχνα δαγκωτό!», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου