Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Δεν είμαι του one night stand. Δεν θα έλεγα με πόσες έχω “πάει”»Η μεγαλύτερη σχέση του Παναγιώτη Μπουγιούρη διήρκησε 3 χρόνια ενώ η μικρότερη κάτι λιγότερο από ένα εξάμηνο.
Όπως δήλωσε ο ηθοποιός στο «Πρωινό mou» είναι κατά των one night stand και της μεγάλης αντροπαρέας αφού δεν του αρέσουν οι... καφρίλες που γίνονται συνήθως.
«Αν κρίνω από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου, είμαι κάπου στη μέση. Ούτε των μακροχρόνιων σχέσεων, αλλά ούτε και της μια νύχτας. Η μεγαλύτερη μου σχέση ήταν τρία χρόνια. Η μικρότερη έξι μήνες. Δεν είμαι του one night stand», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βέβαια υποστήριξε πως αν και έχει γίνει λίγο μόδα των καιρών εκείνος δεν θα μιλούσε ποτέ με λεπτομέρειες για τα προσωπικά του, λέγοντας: «Δεν θα έβγαινα να πω με πόσες γυναίκες έχω πάει. Είναι μια εφηβική συμπεριφορά. Ένας άντρας καθώς μεγαλώνει συνειδητοποιεί πως υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στη ζωή».
Παράλληλα, ο ηθοποιός, αποκάλυψε πως υπήρξε περίοδος που έφτασε πολύ κοντά στο γάμο:
«Έχω φτάσει πολύ κοντά στο γάμο. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου, αλλά έχει περάσει από το μυαλό μου η ιδέα να περάσω τη ζωή μου με μια γυναίκα. Καμιά φορά υπάρχουν πράγματα στη ζωή, που προχωράνε σε διαφορετικούς δρόμους. Υπάρχουν άλλοι, πρακτικοί παράγοντες! Δεν σημαίνει πως υπήρχαν άλλοι προσωπικοί παράγοντες και ότι δεν ταιριάζαμε!»
Όσο για το πώς προτιμά να περνά τις διακοπές του, με παρέα και φίλους ή με τη σχέση του; λέει πως «χρειάζεται μια καλή ισορροπία. Ποτέ δεν μ΄άρεσε να είναι η αντροπαρέα που πάμε λίγο χύμα και είναι μια καφρίλα. Να υπάρχει μια ωραία παρέα. Δυο ζευγάρια μαζί... άντε να πάμε με ένα κολλητό, το πολύ δύο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου