Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ποια σεξοβόμβα έφτασε τα 100 κιλά;



Πρέπει να χάσει 40 κιλά σε 5 μήνες, για να κερδίσει 4 εκατομ δολ.;
Η Jessica Simpson δεν θυμίζει ούτε στο παραμικρό την σέξι Daisy Duke με το καυτό σορτάκι και to κολλητό μπλουζάκι στην ταινία «Οι Dukes». Η τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα που έγινε μαμά εδώ και 2 μήνες αγωνίζεται να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Η ζυγαριά της εξακολουθεί να δείχνει σχεδόν 100 κιλά.

Εκτός από την επιθυμία της να επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές και στο νούμερο 0, η Jessica έχει και ένα επιπλέον κίνητρο. Το γνωστό ινστιτούτο αδυνατίσματος Weight Watchers της προσφέρει 4 εκατομμύρια δολάρια αν κατορθώσει και φτάσει μέχρι το τέλους του χρόνου στα 59 κιλά. Η διαφορά είναι σχεδόν 40 κιλά, κιλά που ζυγίζουν χρυσάφι στην κυριολεξία. Η Jessica πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι το κέντρο αδυνατίσματος δεν την πιέζει καθόλου, θέλοντας να βάλει ένα φρένο στις φήμες που την ήθελαν να αγχώνεται από το deal με το Weight Watchers. Πριν λίγο καιρό οι παπαράτσι την φωτογράφησαν έξω από το ιδιωτικό γυμναστήριο του ανθρώπου που γυμνάζει την Halle Berry Alicia, την Keys και την Hillary Duff.
Στις 31 Δεκεμβρίου θα μάθουμε αν η Jessica θα γίνει η γνωστή σεξοβόμβα και πλουσιότερη κατά 4 εκατομμύρια ή θα δίνει μάχη με την ζυγαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου