Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Παπαδάκης: Έξω φρενών με πρώην βουλευτή που παίρνει σύνταξη 1.400 € για τέσσερα χρόνια θητείας



Έξω φρενών έγινε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης με τον πρώην βουλευτή, Παναγιώτη Δελημήτσο.

«Για τα τέσσερα χρόνια (1990 - 1993) που ήσασταν βουλευτής πήρατε σύνταξη 1,400 ευρώ και τώρα ζητάτε αναδρομικά;», ρώτησε ο Παπαδάκης τον Δελημήτσο. Και απάντησε ο πρώην βουλευτής: «Τα ζήτησα το 2007, δεν υπήρχε κρίση τότε».

Τότε ο δημοσιογράφος δήλωσε: «Τώρα έχουμε κρίση. Είναι ωραίο πράγμα να δουλεύεις τέσσερα χρόνια και να παίρνεις σύνταξη 1,400 €; Η Βουλή αποφάσισε για τους δικούς της ανθρώπους, γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...» Ο δε Δελημήτσος απάντησε αμέσως: «Εδώ φτάσαμε για μια ασύστολη λειτουργία του πελατειακού κράτους»
Ο δε Σεραφείμ Κοτρώτσος υπενθύμισε στον πρώην βουλευτή ότι ο ίδιος είναι εκπρόσωπος του πελατειακού κράτους.
«Να βγάλετε ψήφισμα να ζητάτε συγνώμη από τον ελληνικό λαό που τον προκαλείτε με αυτό τον τρόπο στη χειρότερη εποχή για την μεταπολιτευτική περίοδο. Να παραιτηθείτε των αξιώσεών σας από χρήματα που δεν σας ανήκουν» τόνισε ο Παπαδάκης!
Εκεί που τα πήρε ο δημοσιογράφος ήταν όταν ο πρώην βουλευτής είπε: «Εάν οι βουλευτές δεν πληρώνονται από το δημόσιο, θα πρέπει να είναι στο payroll των χορηγών!». Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης; Έγινε έξαλλος και είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρετε τι μου λέτε; Για να μην τα παίρνω εγώ από τους επιχειρηματίες, δώσε μου μεγάλο μισθό. Τέτοιους πολιτικούς δεν τους θέλω! Εγώ θέλω πολιτικούς να βγαίνουν από κοινωνικούς αγώνες». Δείτε το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη!


Δείτε τα βιντεο εδώ    κ    εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου