Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Φ. Σκορδά: «Θα μπορούσα να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω στο Κιλκίς»Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας μας ευχήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα καλό καλοκαίρι και τώρα η παρουσιάστρια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον μικρό της πρίγκιπα, τον Γιάννη.

Κάνοντας λοιπόν έναν απολογισμό της χρονιάς που έφυγε η Φαίη μιλάει για τους συνεργάτες της, το κλίμα στην εκπομπή της και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Η φετινή σεζόν ήταν καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη, να βρεις με ποιους ταιριάζεις, να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος και να δεθείς. Θέλει το χρόνο του όλο αυτό για να συμβεί. Και εμείς, φέτος, ήμασταν κανονικά αυτό που λέμε “παρέα”. Πέρσι, για παράδειγμα, θυμάμαι ότι ήμασταν λίγο πριν το τέλος της σεζόν στο Λουτράκι και δεν ήταν το ίδιο, με αυτό που έζησα φέτος στην Κυλλήνη. Ίσως έπαιζε ρόλο και το γεγονός ότι πέρσι μόλις είχα γεννήσει και ήταν αλλού το μυαλό μου- δεν ξέρω-, αλλά σκέψου ότι φέτος τρώγαμε όλοι μαζί το βράδυ και μετά μαζευόμασταν με μία κιθάρα και τραγουδούσαμε μέχρι αργά. Αυτό, δηλαδή, που κάνεις όταν είσαι 12 χρόνων ή στα φοιτητικά σου χρόνια. Λες και ήμασταν παρέα πολλά χρόνια. Ομολογώ πως δεν το περίμενα», είπε.


Αποκάλυψε μάλιστα ότι με τον σύζυγός της, Γιώργο Λιάγκα, ταίριαξαν τόσο πολύ στη δουλειά γιατί έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης.

«Με το Γιώργο έχουμε τον ακριβώς ίδιο τρόπο σκέψης επάνω στη δουλειά. Αυτό είναι το μυστικό. Αν μας δώσουν μία κενή σελίδα για να βάλουμε προτεραιότητα σε κάποια θέματα, θα γράψουμε ακριβώς τα ίδια- είτε αφορά τη ροή, είτε τα ρεπορτάζ, είτε τους καλεσμένους» λέει, προσθέτοντας πως «Μπορεί να είμαστε τελείως διαφορετικοί, αλλά στον τρόπο της δουλειάς λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο», τόνισε.

Όσο για το μέλλον; Η ίδια λέει ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες οποιασδήποτε ζώνης, ακόμα και της μεσημεριανής.

«Επαγγελματίας είμαι και μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όλες τις ώρες», δήλωσε.
Πάντως δηλώνει ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς την τηλεόραση.

«Μπορώ να ζήσω και χωρίς την τηλεόραση. Αν χρειαζόταν θα μπορούσα να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω πίσω στο Κιλκίς», τόνισε.
Όσο για τη δυσκολότερη στιγμή στη ζωή της, ήταν μάλλον όταν έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη γέννηση του μικρού Γιάννη.

«Το μόνο πρόβλημα ήταν που δεν είχα εδώ την οικογένειά μου. Είχε έρθει βέβαια η μαμά μου, αλλά θα ήθελα να είναι εδώ για πολύ περισσότερο και ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου και οι ξαδέλφες μου και οι φίλοι μου. Κοίτα, από το σπίτι μου έφυγα από τα 17 μου για να πάω να σπουδάσω στο εξωτερικό, και πάντα ήμουν δυνατή και μόνη μου, πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Ειδικά, όμως, την περίοδο μετά τη γέννηση του Γιάννη, ήθελα οι δικοί μου άνθρωποι να ήταν κοντά μου. Τους είχα ανάγκη! Ακόμη και για να μοιραστείς αυτό το καινούργιο που σου συμβαίνει. Κατά τα άλλα, όλα ήταν μια χαρά. Χάρηκα, για παράδειγμα, το θηλασμό, γιατί θήλαζα αποκλειστικά- και μακάρι να το κάνουν αυτό όλες οι γυναίκες.Θυμάμαι μάλιστα ότι ήμουν στην εκπομπή και συνέχιζα να θηλάζω, σύμφωνα με τα ωράρια του παιδιού», είπε.
Πηγή: Down Town Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου