Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Θύμιος Καρακατσάνης: Το τελευταίο αντίο από συγγενείς και φίλους



Στην τελευταία κατοικία οδήγησαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, πριν λίγη ώρα, τον «αριστοφανικό» ηθοποιό, Θύμιο Καρακατσάνη.
Χωρίς επικήδειους - σύμφωνα με την επιθυμία του ιδίου - λίγο νωρίτερα εψάλη η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο κοιμητήριο της Παιανίας.
Ο σπουδαίος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ το σάκχαρό του είχε επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάστασή του.

Η σύζυγός του μάλιστα, Ρούλα Καρακατσάνη, αποκάλυψε ότι εκτός από τη χρόνια μάχη του με τον καρκίνο και το σάκχαρο, ο ηθοποιός τον τελευταίο καιρό έπασχε και από τη νόσο του Πάρκινσον, η οποία εξελίχθηκε γρήγορα και οδήγησε στο θάνατό του.
Το παρών μεταξύ άλλων στην κηδεία έδωσαν ο Λάκης Λαζόπουλος, η Βάσια Τριφύλλη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Μάρθα Καραγιάννη, η Άννα Φόνσου, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Βαρδής, η Χρυσούλα Διαβάτη, ο Φαίδων Γεωργίτσης, ο Στάθης Ψάλτης, ο Γιώργος Παπαδάκης και πολλοί άλλοι οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου