Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Χ. Αλούπη: Η Ελληνίδα που κάνει πάταγο στην Αμερική! (Σέξι φωτό)



«Οι εμπειρίες που αποκτώ στην Αμερική είναι μοναδικές. Ωστόσο το πιο δύσκολο πράγμα για μένα είναι να ζω μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους. Όσος καιρός και να έχει περάσει, αυτό δεν συνηθίζεται, πάντα υπάρχει μέσα σου η επιθυμία να επιστρέψεις κάποια στιγμή», επισημαίνει η Χριστίνα Αλούπη στο "ΟΚ!" , η οποία εδώ και δυόμιση χρόνια είναι μόνιμη κάτοικος Λος Άντζελες!

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου μαζί με την παιδική της φίλη Χριστίνα Καρακίτσου ταξίδεψε στο Μάουι. «Είχε έρθει για διακοπές στο Λος Άντζελες και αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε και στη Χαβάη. Μπορεί να ακούγεται ιδιαίτερα μακρινός προορισμός όμως για τους Αμερικανούς είναι μια ευχάριστη απόδραση για το Σαββατοκύριακο, όπως είναι για εμάς τα ελληνικά νησιά» εξηγεί η Χριστίνα Αλούπη, ενώ σχετικά με την προσωπική της ζωή επισημαίνει: «Η μοναδική φορά που θα μιλήσω χωρίς δισταγμό θα είναι όταν θα έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό, όπως τον αρραβώνα ή τον γάμο μου! Ωστόσο είμαι καλά».
Η ίδια συνεχίζει με επιμέλεια τα μαθήματά της στη σχολή θεάτρου και κινηματογράφου lee Strasberg, με δάσκαλο τον Γκρέγκορι Μπέργκερ Σόμπεκ, στο ενεργητικό της ήδη δυο ταινίες ανεξάρτητης παραγωγής, συζητάει τη συμμετοχή της σε μια καινούργια μαύρη κωμωδία αμερικανικής παραγωγής τα γυρίσματα της οποίας είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου