Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Ποιος στέλνει την Τρύπη στα δικαστήρια;Γνωστός θεατρικός παραγωγός πηγαίνει στα δικαστήρια την Τάνια Τρύπη. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ηθοποιός αθέτησε το συμβόλαιό που είχε υπογράψει μαζί του.
Η Τάνια θα βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Πιατά στην παράσταση «La nona» και όπως ισχυρίζεται ο ίδιος αποχώρησε για να πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ του Σταμάτη Φασουλή «Σικάγο». «Υστερα από πενήντα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στο θέατρο δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό το φαινόμενο, να υπογράψω συμβόλαιο με ηθοποιό και να με αφήσει.....
Να σας πω, μάλιστα, ότι η κυρία Τρύπη με έπαιρνε με μεγάλη ανησυχία κάθε μέρα στο τηλέφωνο πριν υπογράψουμε συμβόλαιο. Και προσπαθούσα να την καθησυχάσω λέγοντάς της: "Μην ανησυχείτε, κυρία Τρύπη, πενήντα χρόνια δεν έχω αθετήσει τον λόγο μου. Και αυτό είναι κάτι περισσότερο από δέκα υπογραφές» δήλωσε ο Μπάμπης Κράλιοβιτς στην «Espresso», ενώ ο Δημήτρης Πιατάς έκανε λόγο για αντιεπαγγελματισμό.  Σύμφωνα με τον θεατρικό παραγωγό  η Τάνια Τρύπη του ζήτησε να την αποδεσμεύσει, ενώ είχαν υπογράψει το συμβόλαιο. «Με ειδοποίησε ότι βρήκε τον ρόλο της ζωής της και μου ζήτησε να την αφήσω. Της είπα, λοιπόν, πως "δεν θα μπορέσω. Να κάνετε εσείς τον ρόλο της ζωής σας, και να καταστραφούμε εμείς;  Έχω διώξει ήδη τρεις πρωταγωνίστριες για να πάρετε εσείς τον ρόλο. Αυτό που κάνετε είναι αντιδεοντολογικό. Εγώ δεν μπορώ με κανένα τρόπο να σας αποδεσμεύσω. Θα κινηθώ νομικά».  Ο θεατρικός επιχειρηματίας έστειλε εξώδικο σύμφωνα με το οποίο την καθιστά υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά παρουσιαστεί στη δουλειά. Τέλος, η ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα: «Ας κάνουν ότι θέλουν. Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου