Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει και σοκάρει: «Μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει»Η Αγγελική Νικολούλη έχει εξιχνιάσει πολλές δολοφονίες μέσα από την εκπομπή της με κίνδυνο ακόμα και την ίδια της τη ζωή.
Η δημοσιογράφος σκέφτεται να γράψει βιβλίο για τη δολοφονία του μικρού Άλεξ και τους Σούλας Καλαθάκη. «Έχω πλούσιο παρασκήνιο. Το κοινό θα πληροφορηθεί εκείνα που η κάμερα δεν μπορούσε να δείξει». Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται και σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε πόσες φορές έφτασε κοντά στο θάνατο.

«Έφτασα πολλές φορές κοντά στον θάνατο. Δεν θέλω να τα θυμάμαι και να ηρωοποιώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Τις αντιμετώπισα και τις ξεπέρασα». Δεν ήταν σοκαριστικό να αισθάνεται πως θέλουν να την σκοτώσουν; «Δεν σκέπτομαι τον κίνδυνο. Τον προσπερνώ και συνεχίζω τη δουλειά μου», δήλωσε στην Espresso της Κυριακής. Όσο για το αν υπήρξε στιγμή που ευχαρίστησε το Θεό που στο παρά πέντε γλίτωσε από τον θάνατο αποκάλυψε: «Φυσικά και το έχω πει. Βρέθηκα αντιμέτωπη με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έβλεπα απέναντί μου τον επίδοξο δολοφόνο μου με το όπλο στο χέρι να με σημαδεύει. Έβαζε παράλληλα τον σιγαστήρα για να το δω ακόμα πιο καθαρά. Έχω γυρίσει σπίτι μου βράδυ και αντιλήφθηκα ότι δευτερόλεπτα πριν υπήρχε στο σημείο όπου ήμουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο παγιδευμένο με βόμβα. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι εύκολο. Τότε σοκαρίστηκα, αλλά είπα πως, για να υπάρχω, σημαίνει ότι αξίζει να συνεχίσω. Μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου