Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

Κόντα στο διαζύγιο Άκης Τσοχατζόπουλος - Βίκυ Σταμάτη​«Είμαι στη φυλακή άδικα. Πώς το ανέχεσαι αυτό;», φαίνεται πως είναι η μόνιμη απορία της Βίκυς Σταμάτη στις συναντήσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με την πάλαι ποτέ κυρία υπουργού να σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο!

Το ζευγάρι έφτασε στα όρια του χωρισμού μετά το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη.Η πρώην κυρία υπουργού με τα ακριβά γούστα και τα ακόμα πιο ακριβά ψώνια λέγεται πως είναι ψυχολογικό ράκος, ιδίως λόγω της απόστασης που την χωρίζει με τον 5,5 ετών γιό της, ο οποίος ζει σε ένα χωριό έξω από την Αταλάντη, με τον παππού και την γιαγιά.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η Βίκυ Σταμάτη σκεπτόταν να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη ισχυρό κλονισμό στο γάμο μετά τις αποκαλύψεις των ημερολογίων και των σημειωμάτων του Άκη Τσοχατζόπουλου, με την ελπίδα πως η Δικαιοσύνη θα κρίνει πως η ίδια δεν είχε συμμετοχή στην υπόθεση.

Ένταση επικρατεί στις συναντήσεις του ζευγαριού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ η Βίκυ Σταμάτη δεν κρύβει την δυσφορία της για την κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή, η οποία είναι επίσης προφυλακιστέα για την υπόθεση και με την οποία ουδέποτε είχε τις καλύτερες σχέσεις. Μάλιστα, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από την απόφαση της κόρης του να προτείνει ως μάρτυρα στην ανάκριση πρόσωπο από την φρουρά του πατέρα της, ο οποίος απέδωσε τις σπατάλες του πρώην υπουργού… στην dolce vita της συζύγου του!

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της φυλακής, η σύζυγος φαίνεται να έχει ηρεμήσει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως το διαζύγιο δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο έστω στο πίσω μέρος του μυαλού της…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου