Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Ε. Κοκκίνου: Αυτό είναι το σώμα της... χωρίς ρετούς! (Φωτό)Ένα ολόσωμο μαγιό, ωστόσο πιο... αποκαλυπτικό - θα δείτε γιατί - κι από τα μπικίνι που κατά καιρούς έχει φορέσει, επέλεξε αυτή τη φορά η τραγουδίστρια για να κάνει τις πρώτες βουτιές! Οι φωτογραφίες είναι χωρίς ρετούς, άρα αληθινές...
H μεγάλη αδυναμία που τρέφει στον Αλέξανδρο είναι γνωστή. Η Έλλη Κοκκίνου είναι από τις μητέρες που αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στον αγαπημένο της γιο. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια, δύσκολα μπορεί να πει όχι στις επιθυμίες του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τον κακομαθαίνει.

Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Έλλη Κοκκίνου μαζί με τον τετράχρονο Αλέξανδρο, απόλαυσαν το μπάνιο τους σε πλαζ της Βάρκιζας . Φορώντας ένα εντυπωσιακό τιρκουάζ ολόσωμο μαγιό μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της με το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει. Στην παρέα τους ήταν η αγαπημένη της μητέρα, Μαίρη, αλλά και ο πολύ καλός της φίλος και κουμπάρος, Παύλος Σταματόπουλος.
Όπως κατέγραφε ο φωτογραφικός φακός του "Hello" η μαμά Έλλη δεν σταμάτησε λεπτό να παίζει με τον άντρα της ζωής της, όπως αποκαλεί τον Αλέξανδρο. Τη μια μέσα στη θάλασσα και την άλλη στην άμμο φτιάχτοντας κάστρα. Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, καθώς διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.
Από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας η Έλλη Κοκκίνου μαζί με το γιό της βρίσκονται στο εξοχικό που διατηρεί η μητέρα της, στο Hydra Beach. Εκεί είναι η βάση τους, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πηγές σχεδιάζει να πάει μαζί με τον Αλέξανδρο για λίγες ημέρες στη Σίφνο και στη Σκιάθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου