Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Ελένη Φουρέιρα: Η δυσαρέσκειά της στη Μύκονο, οι παπαράτσι και το κόκκινο τριαντάφυλλοΣτα σοκάκια της Μυκόνου πέτυχε η κάμερα και ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Φουρέιρα να κάνει τη βόλτα της μαζί με φίλες της.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί των ανέμων για δουλειά και συνδύασε και κάποιες στιγμές χαλάρωσης. Βέβαια, όπως θα δείτε στο βίντεο, η Ελένη Φουρέιρα, δεν είναι μες στην καλή χαρά, κι αυτό οφείλεται στους... παπαράτσι. Την ώρα που η τραγουδίστρια έκανε τον περίπατό της, στα σοκάκια της Μυκόνου, την εμφάνισή τους έκαναν φωτογράφοι και κάμερες – τι πρωτότυπο... - με σκοπό να απαθανατίσουν τη βόλτα της.

Όταν η Ελένη Φουρέιρα τους αντιλήφθηκε καθώς και ότι θα την ακολουθούν για αρκετή ώρα άρχισε να εκνευρίζεται με αποκορύφωμα κάποια στιγμή που πίστευε πως δεν ακούγεται που είπε: «Γι' αυτό δεν ερχόμουν Μύκονο τόσο καιρό αλλά έχε χάρη που ήρθα για δουλειά». Παρακολουθώντας το βίντεο από το Mykonos Report, προσπαθήσαμε να καταλάβουμε προς τι αυτή η αντίδραση, ούτε σε τρυφερά ενσταντανέ την απαθανάτισαν, ούτε σε προσωπικές στιγμές. Λέτε να την ενοχλούν τα φώτα της δημοσιότητας... στα μάτια;
Στη συνέχεια όμως είχε και τα τυχερά της η τραγουδίστρια αφού ένας θαυμαστής της προσέφερε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο κάνοντάς την, έστω και λίγο, να χαμογελά.


Δείτε το βίντεο....εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου