Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τρύφωνας Σαμαράς: ΔΥΣΚΟΛΕΣ ώρες για το χαμoγελαστό παιδί της σοουμπίζ



Το δικό του δράμα ζει από το βράδυ της Δευτέρας ο δημοφιλής Τρύφωνας Σαμαράς. Ποιοί λόγοι τον αναγκάζουν να επισκέπτεται το νοσοκομείο Αγ. Σάββας;
Γιατί λυγίζει και ελπίζει στο Θεό ότι θα βοηθήσει, ώστε ο εφιάλτης να τελειώσει πολύ γρήγορα;
Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Τρύφωνας έχει αναλάβει υπό την προστασία του μια νεαρή κοπέλα, με την οποία γνωρίστηκαν την περίοδο που η μητέρα του Βούλα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αγ. Σάββας.
Η νεαρή από την Αλβανία, νοσηλευόταν κι εκείνη για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Τρύφωνας εκείνη την περίοδο την βοήθησε, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, ώστε να τα καταφέρει στο δύσκολο χειρουργείο που την περίμενε.
Ο καιρός περνούσε και η κοπέλα στάθηκε ξανά με δύναμη στα πόδια της, μη λησμονώντας όμως, τον δικό της “άγγελο”, Τρύφωνα.
Έγιναν σχεδόν οικογένεια και ο Τρύφωνας ήταν σαν τον μεγάλο της αδελφό.
Η νεαρή για να τον ευχαριστήσει και δημοσίως για όσα της πρόσφερε προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, του έστειλε το δικό της πακέτο μέσω της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου “Πάμε Πακέτο” (σας παραθέτουμε βίντεο με απόσπασμα της εκπομπής).
Ο Τρύφωνας δέχθηκε τότε το πακέτο και εμφανίστηκε στην εκπομπή και λύγισε μαζί του σχεδόν όλο το Πανελλήνιο.
Όμως, η κακή μοίρα χτύπησε ξανά την πόρτα της προστατευόμενης του Τρύφωνα. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκε ξανά στον Αγ. Σάββα με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με πηγές, ο Τρύφωνας Σαμαράς ενημερώθηκε γρήγορα το γεγονός.
Με δάκρυα στα μάτια αμέσως έσπευσε να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο, ώστε να της δώσει ξανά κουράγιο και ότι άλλο χρειαστεί.
Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον Τρύφωνα Σαμαρά:
“ Να σας παρακαλέσω θερμά, δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες για το τι έχει συμβεί. Ελπίζω να είναι κοντά μας ξανά ο Θεός“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου