Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στη φυλακή μετά από πολύωρη απολογία ο πρώην παίκτης reality Στέφανος Κοκολογιάννης



Αφού απολογήθηκε για ώρες στις δικαστικές αρχές Ηρακλείου για το μακελειό στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, ο 35χρονος Κρητικός, που έγινε γνωστός μέσα από reality show της ελληνικής τηλεόρασης, οδηγήθηκε στη φυλακή. 

Η δικογραφία κάνει λόγο για...
απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, καθώς κατά τις τις διωκτικές αρχές εμφανίζεται μετά το διπλό φονικό, που συνέβη μέσα στο μαγαζί του αδελφού του, 52χρονου κρεοπώλη στον Προφήτη Ηλία, να κυνήγησε ένοπλος και να πυροβόλησε εναντίον του πατέρα του 34χρονου γυμναστή. 

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Espresso», o γυμναστής έχασε τη ζωή του από το όπλο του 52χρονου κρεοπώλη, ενώ και ένας 62χρονος σκοτώθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας.

Αντίστοιχη κατηγορία αντιμετωπίζει και ο τρίτος αδελφός της οικογένειας, ο οποίος όμως κατά την απολογία του τόνισε ότι δε σχετίζεται με το περιστατικό.

Ο 35χρονος πρώην παίκτης του reality ισχυρίζεται πως είναι αθώος. Μάλιστα, όπως κατέθεσε, τη στιγμή του μακελειού ήταν εκτός του χωριού. 

Για να ενισχύσει την ακρίβεια των ισχυρισμών του, ο ίδιος αιτήθηκε της άρσης του απόρρητου των τηλεφωνικών συνομιλιών του, ούτως ώστε ν' αποδειχθεί πως την ώρα του συμβάντος βρισκόταν πολύ μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου