Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Η απολογία του νικητή του reality για το διπλό φονικό! Θρίλερ με το πόρισμα του ιατροδικαστή!Ο γνωστός παίκτης reality που εμπλέκεται στην υπόθεση του διπλού φονικού στον Προφήτη Ηλία, στην πολύωρη απολογία του προέβαλε μια σειρά από επιχειρήματα, τα οποία όμως δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγήθηκε στις φυλακές!

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζονται. Δεν ήμουν καν στο χωριό όταν έγινε το φονικό στο κατάστημα του αδελφού μου στον Προφήτη Ηλία. Ούτε κυνήγησα, ούτε πυροβόλησα εναντίον του πατέρα του θύματος...» είπε στην απολογία του ο 35χρονος σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Ισχυρίστηκε δε: «Εκείνο το μοιραίο βράδυ της Κυριακής 24ης Ιουνίου, οπότε και έγινε η συμπλοκή μέσα στο κατάστημα του 52χρονου αδελφού μου, εγώ δεν βρισκόμουν στο χωριό. Έμαθα εκ των υστέρων τι είχε συμβεί. Κατηγορούμαι ότι μαζί με τον άλλο μας αδελφό, τον 48χρονο, επιβιβαστήκαμε σε αυτοκίνητο και οπλισμένοι κυνηγήσαμε και πυροβολήσαμε εναντίον του πατέρα του 34χρονου, με σκοπό να τον σκοτώσουμε. Από τη στιγμή που δεν βρισκόμουν καν στο χωριό, πώς θα μπορούσα να είμαι εγώ που πυροβόλησα εναντίον του; Είμαι αθώος! Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος για ότι συνέβη, αλλά δεν είχα καμία απολύτως σχέση».
Το πόρισμα πάντως του ιατροδικαστή αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο ιατροδικαστής δεν παίρνει θέση και δεν δίνει ξεκάθαραες απαντήσεις, αφήνοντας έτσι στο σκοτάδι σημαντικά στοιχεία που θα έριχναν άπλετο φως στην αιματοβαμένη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου