Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

Tom Cruise – Katie Holmes: Η μεγάλη περιουσία που καλούνται να χωρίσουνΠριν παντρευτούν το 2006 είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.
Φαίνεται όμως ότι η Katie Holmes έχει βαλθεί να δυσκολέψει πολύ τη ζωή του συζύγου της αφού στην αίτηση διαζυγίου που έκανε ζητά να μοιραστεί η περιουσία τους...
. Και βέβαια δεν μιλάμε για κάτι απλό αφού μόνο από το προγαμιαίο συμβόλαιο η Katie Holmes δικαιούται 3 εκατομμύρια δολάρια για κάθε χρόνο που έμειναν παντρεμένοι, αλλά και την τεράστια έπαυλη του ζευγαριού στην Καλιφόρνια. Εάν ο γάμος τους διαρκούσε πάνω από 11 χρόνια η Holmes θα μπορούσε σύμφωνα με το συμβόλαιο να πάρει τη μισή από την περιουσία του Tom Cruise που ξεπερνά τα 250 εκατομμύρια δολάρια και μάλλον αυτό προσπαθεί να πετύχει από τώρα. Αναλυτικά λέγεται ότι η ηθοποιός ζητά ένα κατάλληλο ποσό για διατροφή για τη Suri, αλλά και 50/50 μοιρασιά της περιουσίας. Πέρα από την Καλιφόρνια, υπάρχει άλλο ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, ένα στο Σάσεξ στην Αγγλία αξίας 4,75 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα στο Τελουράιντ του Κολοράντο που φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια, μία βίλα στο Κόμο αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων και ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Να μην ξεχάσουμε και τα αεροσκάφη, τα γιότ και τα πολλά αυτοκίνητα του ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου