Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

A. Tσoxατζόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία του μέσα απο τη φυλακή!Ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμβιβάζεται με την ιδέα ότι θα αργήσει να επιστρέψει στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αεροπαγίτου και αρχίζει να προσαρμόζεται σιγά σιγά στους ρυθμούς της φυλακής. Η καθημερινότητα του πρώην υπουργού έχει παγιωθεί και οι συνήθειες του είναι ίδιες με αυτές των συγκρατουμένων του στη Στ\' Πτέρυγα των επωνύμων. Μια φορά την εβδομάδα μπορεί να συναντιέται με τη σύζυγό τους Βίκυ Σταμάτη σε ειδικό χώρο και να περνούν λίγες ώρες μαζί. Προνόμιο που το έχουν μόνο όσοι τρόφιμοι είναι παντρεμένοι άρα δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα το έχει και ο Άκης αφού η Βίκυ του ζητά διαζύγιο.

Το “Πρώτο Θέμα” δημοσιεύει στο τεύχος της Κυριακής την πρώτη φωτογραφία του πίσω από τα κάγκελα! Ντυμένος με ελαφρύ γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο μπλε σπορ παντελόνι και μαύρα μοκασίνια, περνά πολλές ώρες καθημερινά στον τηλεφωνικό θάλαμο κάνοντας επαφές με τους δικηγόρους του, τους στενούς συνεργάτες και τους δικούς του ανθρώπους.
Το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει ξύπνημα νωρίς το πρωί, καφέ και μελέτη της δικογραφίας. Είναι λιτοδίαιτος και ασχολείται ελάχιστα με το μενού της ημέρας ενώ δεν βγαίνει ποτέ στο προαύλιο. Μάλιστα, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν φήμες ότι οι δύσκολες ώρες που περνά ο πρώην υπουργός έχουν σαν αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα.
“Τον εντολέα μου τον βλέπω τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι σοβαρός, στιβαρός, έχει συγκροτημένη άποψη για τα πάντα και είναι μια χαρά στις απόψεις και τις αντιλήψεις του. Έχει πολιτική σκέψη διαυγή και κρυστάλλινη”, ξεκαθαρίζει στην εφημερίδα ο δικηγόρος του Γιάννης Παγορόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου