Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Z. Kουτσελίνη: Η αποκάλυψή της για την καριέρα της Μενεγάκη! (video)



Μία αποκάλυψη για τη "βασίλισσα" που λίγοι θα τολμούσαν να κάνουν έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στη "Μεσημεριανή Μελέτη"! Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον άνθρωπο ο οποίος απογείωσε την καριέρα της! Χωρίς εκείνον, όπως είπε, ίσως να μην είχε φθάσει ποτέ ψηλά...

Και βέβαια αιτιολόγησε το όλο σκεπτικό της με βάση τα νούμερα που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης (έφθανε μέχρι και 60%) και τα οποία "παραλάμβανε" ως lead in η Μενεγάκη, χτίζοντας πάνω σ' αυτά τη μετέπειτα σταθερά ανοδική πορεία της, που την οδήγησε στην κορυφή!
Στο ξεκίνημα της κουβέντας, πάντως, και πριν αυτή έρθει στην Ελένη, αναφέρθηκε στο "πρόβλημα" που έχει ανακύψει με τον Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1:
«Ο Γιώργος μας έδωσε να καταλάβουμε πολύ ξεκάθαρα ότι αυτή τη στιγμή με το κανάλι δεν έχει ολοκληρώσει τα συμβούλια, τις συσκέψεις, κατάλαβα ότι κάτι τον έχει ενοχλήσει πολύ από τη συμπεριφορά του καναλιού, κάπου την έχω ξαναδεί, κάπου τη θυμάμαι αυτή τη συμπεριφορά…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και όταν η Ελεονώρα Μελέτη τη διέκοψε για να τη ρωτήσει τι εννοεί,εκείνη απάντησε ότι αυτή τη συμπεριφορά την έχει ξαναδεί στη συμπεριφορά του ΑΝΤ1 γενικότερα στους ανθρώπους του. Συνέχισε, δε, λέγοντας ότι ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά μόνο όταν έχει αγανακτήσει και ότι θεωρεί ότι ο παρουσιαστής είναι στεναχωρημένος με το κλίμα που υπάρχει στον ΑΝΤ1.

Το βιντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου