Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΟΣΚΑΡ & ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ 26/3/11




Νέα στήλη έρχεται στο Tvstorys για να δώσει τα βραβεία του στα πρόσωπα που βλέπουμε στην τηλεόραση.Κάθε εβδομάδα θα δίνουμε τα δικά  μας βραβεία.Κάποιοι θα χαρούν κάποιοι άλλοι όμως δεν θα χαρούν.Ας αρχίσουμε λοιπόν,κάτσε και απόλαυσέ τα.



Δεν θα μπορούσα να μην αρχίσω  με την πρεμιέρα του DWTS ήταν μια υπέροχη βράδια.Η οικοδέσποινα Ζέτα Μακρύπουλια ήταν και φέτος μια κούκλα.Απολαύσαμε της χορευτικές ικανότητες από τα δεκατέσσερα ζευγάρια που συμμετείχαν στο show.Απολαύσαμε το χιούμορ της Ζέτας στον Λάτσιο.Ήταν ένα show που το περιμέναμε πολύ για και η επιτυχία του ήταν αναμενόμενη.Γ΄ αυτήν την υπέροχη βραδιά εμείς δίνομαι ΌΣΚΑΡ.




Μεγάλος ντόρος έγινε για το νέο ξεκίνημα της Ευγενίας Μανωλίδου.Η Ευγενία επέστρεψε ξανά στον Ant1,αυτή τη φορά με ζωντανή καθημερινή εκπομπή το DWTS daily.Η εκπομπή δεν έχει την ανάλογη τηλεθέαση.Οι επικριτές της Ευγενείας δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή.Δέν είναι καθόλου συναδελφικό αυτό το πράγμα.Ένα μεγάλο ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ σε όλους αυτούς.









Έφυγε πριν από 3 μέρες μια τεράστια ηθοποιός.Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.Η μεγάλη αυτή ηθοποιός ήταν καιρό άρρωστη.Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ η ερμηνείες της θα μείνουν για πάντα στις καρδιές των εκατομμυρίων fan της.Όλο το hollywood μίλησε γ΄ αυτήν με τα καλύτερα λογία.Ένα μεγάλο ΌΣΚΑΡ σ΄ αυτήν την μεγάλη ηθοποιό.








Το δελτίο της Net δεν καταφέρνει να φέρει υψηλά νούμερα.Άκομα και με την Έλλη Στάη μια απο της καλύτερες παρουσιάστριες δελτίων.Σύγκεκριμένα 4,1% συγκέντρωσε το δελτίο την Τέτάρτη,πολύ απογοητευτικά νούμερα για την δημόσια τηλεόραση.Δίνουμαι ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ,πρεπεί να προσπαθήσουν πολύ στο δελτίο της Net.









 Πάρα της απεργίες που κάνουν οι τεχνκοί στον τηλεοτπικό σταθμό Alter ο Γιώργος Αυτίας
στις 24/3 βγήκε και έκανε την εκπομπή του σαν να μην τρέχει τίποτα.Βγήκε και ενημέρωσε τους τηλεθεατές του για όλα όσα συμβένουν στην χώρα μας.Ένα μέγαλο ΟΣΚΑΡ στον Κ.Αυτία τον μάχιμο ρεπόρτερ και παρουσιαστή.










Τέλος θα δώσουμαι ακόμα ένα ΟΣΚΑΡ στην Ελεονόρα Μέλετη οι οποία μετά απο την εμφάνιση της στο DWTS δίνει μάχη όλη την εβδόμαδα για να πήσει τους πάντες πώς μια γυναίκα στα 60 κίλα δεν μπορεί να λέγεται χοντρή.ΟΣΚΑΡ και στην Ελεονόρα.







Αυτό ήταν τα πρώτα ΟΣΚΑΡ& ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ είναι γεγονός.
Εμείς ανανένουμαι το ραντεβού μας για το επομένο Σάββατο στις 6
Να έχετε μια υπέροχη και δημιουργική εβδομάδα.
Μείνεται συντονισμενη στο ΤV STORYS..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου