Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΟΣΚΑΡ & ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ 2/4/2011



Καλησπέρα σας,Σάββατο σήμερα και η στήλη " ΟΣΚΑΡ & ΑΝΤΟΣΚΑΡ" είναι έτοιμη να δώσει τα βραβεία της στα πρόσωπα που μας απασχόλησαν και αυτήν την εβδομάδα.Ξεκινάμε λοιπών,κάτσε και απολαύσετε.


Την δευτέρα στο mega παρακολουθήσαμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο από το "Νησί".Εκτός από την πλοκή που παίρνει η αγαπημένη μας σειρά η ερμηνείες των ηθοποιών είναι καταπληκτικές.Όπως κάθε δευτέρα το "Νησί" σάρωσε.Για όλα αυτά εμείς δίνουμε ένα μεγάλο ΟΣΚΑΡ.




Συνεχίζουμε.Στην εκπομπή ΟΛΑ 11 μίλησε η Ευγενία Μανώλιδου για την νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1 DWTS DAILY.Η Ευγενία είπες πως η εκπομπή που της δώσανε δεν είχε απήχηση και έτσι αναγκάστηκε να αλλάξει τα πάντα μήπως και δει άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης.Δίνουμε ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ γιατί άδειασε τους συνεργάτες της αλλά και τον ΑΝΤ1 με όλα όσα είπε.


Πατήστε το κουμπί "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ"για να δεις και τα υπόλοιπα βραβεία....




Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στην εκπομπή του Mega "Προίνο mou" και αποκάλυψε πώς είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα.Εμείς χαιρόμαστε πολύ για την παρουσιάστρια και γ' αυτό της δίνουμε ένα ΟΣΚΑΡ.










Πάμε τώρα στο Star και στην Τατιάνα Στεφανίδου που στην εκπομπή της "Αξίζει να το ζεις" φιλοξένησε τους  γονείς του αδικοχαμένου μοντέλου που δούλευε στην εκπομπή της Μενεγάκης.Το μοντέλο πέθανε από ατύχημα στον δρόμο.Βέβαια οι γονοίς του μοντέλου δεν πήγαν με το ζόρι στην εκπομπή.Εμείς δίνουμε ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ γιατί δεν σεβάστηκα καθόλου τον θάνατο της κοπέλας.




Τέλος δίνουμε ΟΣΚΑΡ στο mega και στην Μαρία Μπεκατώρου που θα είναι η παρουσιάστρια του Master chef junior.Μας αρέσει πολύ η επιλογή της Μπεκατώρου για το συγκεκριμένο show.Σίγουρα θα τα πάει περίφημα.









Τελειώσαμε και σήμερα.Σας εύχομαι να περάσετε μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα.
Μείνετε συντονισμένη στο TV STORY.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου