Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στην ιστορία του Alpha



 TVSTORYS-ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA

Η άνοδος των ποσοστών τηλεθέασης του Alpha συνεχίστηκε και τον Μάρτιο, σημειώνοντας νέο ρεκόρ για τον σταθμό. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος τηλεθέασης το μήνα που πέρασε για το σύνολο ημέρας ανέβηκε στο 17,4% από 16% τον Φεβρουάριο στο κοινό 15-44. Το ποσοστό αυτό είναι το καλύτερο στην ιστορία του καναλιού, ενώ ο Alpha παρέμεινε ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος σταθμός της χώρας. Επιπλέον, ο Alpha σταθεροποιήθηκε στη ....
δεύτερη θέση στο prime time (20:00-23:59), όπου τον Μάρτιο ανέβηκε στο 19,7% από 18,3% τον Φεβρουάριο στο κοινό 15-44. Και αυτό το ποσοστό αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του σταθμού.

Η επιτυχία οφείλεται εν μέρει στην ενίσχυση της καθημερινής απογευματινής ζώνης του καναλιού: Όλες οι εκπομπές του σταθμού από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 (Κους Κους, Δέστε Τους, Οικογενειακές Ιστορίες, Alpha News και Κάτι Ψήνεται) σημείωσαν μέσα στον Μάρτιο τα καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης της σεζόν.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του σταθμού, συγκεντρωτικά το πρώτο τρίμηνο του 2011 είδε τον Alpha να μειώνει περαιτέρω τη διαφορά με το Mega και τον Ant1 στο σύνολο ημέρας και να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση στο prime-time, ξεπερνώντας τον Ant1 κατά 0,3 ποσοστιαίες μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου