Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Εξαγριομένη η Άντζελα Δμητρίου με τα δημοσιεύματα.

 TVSTORYS-ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Σύμφωνα με την μεσημεριανή εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι, στο αυριανό φύλλο του Πρώτου Θέματος που κυκλοφορεί εκτάκτως την Πέμπτη –λόγω της διπλής 48ωρης απεργίας- θα υπάρξει μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου που στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. την θέλουν μπλεγμένη στο σκάνδαλο με τους συνεληφθέντες στο κύκλωμα των νονών της νύχτας, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο αυριανό Πρώτο Θέμα. H τραγουδίστρια δήλωσε σε δύο δημοσιογράφους της εφημερίδας μεταξύ άλλων πως...
δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα της καταλογίζουν, ενώ ο συνήγορος της κ. Μέρμηγκας δήλωσε πως η συνέντευξη είναι μία πραγματική «κατάθεση ψυχής» και η πελάτισσα του δεν έχει καμία εμπλοκή σε καμία απολύτως εκβιαστική πράξη, ενώ σε ερώτηση του Θανάση Κουμπαρούδη, ο συνήγορος δήλωσε πως η Άντζελα Δημητρίου δείχνει να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται κυρίως για την σωματική και ψυχική υγεία της μητέρας της που κλονίζεται καθημερινά από τα όσα ανυπόστατα και ψευδή έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ίδια, ενώ σε ερώτηση για το μέλλον, αναφέρθηκε πως η Δημητρίου θα συνεχίσει κανονικά τις επαγγελματικές εμφανίσεις. 

Να τονίσουμε πως το όνομα της πρωτοκυκλοφόρησε από αποκαλύψεις που έκανε γνωστή ιστοσελίδα, η οποία δημοσιοποίησε και τα 216 ονόματα των εμπλεκόμενων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου