Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ζωντανή Μετάδοση του DWTS LIVE.Αποχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης


 TVSTORYS-LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ DWTS

Σε πολύ λίγο θα αρχίσει το τρίτο live.Σήμερα οι γυναίκες θα χορέψουν rumba και οι άντρες quickstep.Σε πολύ λίγο αρχίζει.

Ξεκινήσαμε η Ζέτα με εντελώς διαφορετικό look και ένα κοντό φόρεμα μας καλώς ορίζει.Χαιρετάει την επιτροπή και  υποδέχεται τα ζευγάρια στο πλατό.
Μπορώ να πω πώς παρόμοιο φόρεμα η Ζέτα είχε βάλει και στο DWTS 1.Πάρα πολύ κάλος για ακόμα μία φόρα ο Αγγέλου.

Πρώτος χορεύει ο Αργύρης Αγγέλου quickstep για να δούμε θα τα καταφέρει;Πάρα πολύ καλός για ακόμα μία φορά ο Αγγέλου.Οι κριτές συμφώνησαν πώς το πρώτο ζευγάρι χόρεψε πολύ καλά και τώρα ας δούμε τους βαθμούς που θα πάρουν,το ζευγάρι πήρε τέσσερα οχτάρια σύνολο 32.Και εδώ έρχεται και το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα.

Αμέσως μέτα η Ελεονόρα Μελέτη με roumba.Πάμε λοιπόν επιστρέψαμε και η επομένη διαγωνιζόμενοι είναι η Ελεονόρα Μελέτη.Καταπληκτική για ακόμα μία φόρα η Ελεονόρα και ο Ηλίας.Σήμερα η Ελέονορα χόρεψε με μακρύ μαλλί αλλά για ακόμα μία φορά ήταν τόσο αισθησιακή.Για να δούμε;Και η επιτροπή συμφωνήσει πώς το ζευγάρι έβγαλε πολύ ερωτισμό τόσο όσο χρειάζεται η rumba.Η Βαθμολογία είναι τρία οχτάρια εκτός από το εφτάρι του Κ.Λατσίου σύνολο 31.

Επόμενος ο Γιώργος Χρανιώτης με quickstep.Καλή προσπάθεια για τον Γιώργο Χρανιώτη παρά τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι.Αρκετά θετικά τα σχόλια που έκανε η επιτροπή.Αν και είχαμε μια διαφωνία ανάμεσα στον Κ.Ευγγελινό και την χορεύτρια Τζένη την ντάμα του Χρανιώτη.Η βαθμολογία που έδωσε η κριτική επιτροπή είναι τρία εφτάρια και ένα οχτάρι απο τον Κ.Λατσίο που συνεχίζει να μας εκπλήσσει.Και ξανά πάμε σε διαφήμισης αμέσως μετά θα μας χορέψει η Μαρίετα Χρούσαλα roumba.

Επιστρέψαμε και πάλι στο live.. δείτε τη συνεχεία!

.Αμέσως μετά έρχεται η Μαρίετα και ο θοδωρής με roumba.Μπράβο στα παιδία ήταν παρά μα πάρα πολύ καλή προβλέπω πολύ υψήλη βαθμολογία.Τρομερά όμορφη σήμερα η Μαριέτα.Και σήμερα η οικογένεια της Μαριέτας έδωσε το παρόν στο DWTS.Τρομερά βελτιωμένοι σήμερα η Μαρίετα λέει ο Λατσίος.Μήπως έχουμε ξεφύγει σήμερα λίγο με τον ερωτισμό και το παθός;ΟΕΟ!!!!Και η βαθμοί τους είναι τρία εφτάρια και ένα οχτάρι από τον Λάτσιο.Νομίζω λίγο αδικία.Σύνολο 29.

Ακολουθεί ο Γιώργος Γερολυμάτος με το quickstep.Το προσπάθησε ο Κ.Γερολύματος,πάντα με το δικό του χιούμορ.Πολύ άνετος κάνει ότι μπορεί.Μέτρια τα σχόλια της επιτροπής,αυτό όμως δεν πτοεί τον Γερολυμάτο.Η βαθμολογία είναι τρία εφτάρια και ένα 6 από τον κύριο Λατσίο συνολο 27.Επιτέλους ο Κ.Λατσίος βρήκε τον καλό του ευατό.Και φυσικά περνάμε σε διάλειμμα ακολουθεί η Καλογρίδη και ο Μαρτάκης.

Έχω να πω πως η Μελέτη πάλι αδικήθηκε!!

 Επιστρέψαμε,πανικός στο studio του DWTS και τώρα έρχεται η Νατασα Καλογρίδη με roumba για να δούμε θα διατηρήσει την πρώτη θέση;Επιτέλους και ένα χορευτικό χωρίς σκηνικό.Σάρωσε και πάλι η Καλογρίδη πολύ σέξι,παρά τους πόνους.Τελικά η Καλογρίδη έχει πολύ υψηλό στόχο.Θα την ξαναδούμε.Η Καλύτερη μέχρι τώρα είπε ο Λατσίος άντε να δούμε.Η βαθμολογία πολύ καλή πήρε τέσσερα οκτάρια συνολο 32 και θα κάτσει και πάλι στην κορυφή αλλά μαζί με τον Αγγέλου.

Ακολουθεί ο Μαρτάκης με quickstep.Τα κατάφερε ο Μαρτάκης,ούτε τούμπα ούτε τίποτα.Μπράβο Κώστα.Υπέροχο quickstep είπε ο Φώκας.Και η Έρρικα συμφωνεί πως το ζευγάρι χόρεψε πολύ καλά.Για να δούμε και τους βαθμούς του ένα εφτάρι και τρία οκτάρια.Σύνολο 31.

Μέχρι στιγμής Καλογρίδη και Αγγέλου στην κορυφή της βαθμολογίας.Και περνάμε πάλι σε διαφήμισης.Ο χαμός έχει γίνει για την καλογρίδη στο inernet!!!!!

Και τώρα έρχεται η Δραγούμη με roumba.Θα καταφέρει να ανέβει ή θα βρεθεί πάλι στους 2 τελευταίους:Και πάλι είδαμε πολύ θεατρισμός από την Δραγούμη.Από χορό όμως;.Οι επιτροπή τι λέει;"Δούλεψες" είπε ο Κ.Λατσίος ,μα τι χιούμορ σήμερα στο DWTS τι χιούμορ!!! "Συγχαρητήρια" και από τον Φωκά.Η βαθμολογία είναι η εξής:τεσσάρα οκτάρια και περνάει και αυτή στην πρώτη θέση με Καλογρίδη και Αγγέλου.
Να και τα γέλια στο dancing άντε να έχουμε να λέμε βρε Ζέτα!

Και τώρα έρχεται ο Τρύφώνας με quickstep!!Τρομερά βελτιωμένος από την προηγουμένη φόρα.Και να η τσαχπινιές του Τρύφωνα στην Ζέτα.Και να τα γέλια.Μα είναι η ψυχή της παρέας λέμε.Τι θα πει τώρα ο Λατσίος θα βάλει και εδώ οκτάρι.Μα τι γλύψιμο βρε Τρύφωνα;Έχει κάνει ολόκληρη διαφήμιση μια στην κομμωτή της Ζέτας μία στην σχεδιάστρια που έραψα το φόρεμα.Πω πω ποσά θα πεις,μας τραγούδησε και όλα.Show ολόκληρο από τον Τρύφωνα στο dancing.
"Εντυπωσιακή βελτίωση,Δούλεψε αρκετά" από τον Γιαννή Λατσίο.
Για να δούμε και την βαθμολογία.7 από τον Κωστάλα,8 από την Πρεζεράκου(αβέρτα οι βαθμοί),6 από Λατσίο και 7 από Φώκα.Σύνολο 28.

Πάλι διαφημίσεις.Ακολουθεί Μπουλέ και Ηλιάδη.

Επιστρέψαμε και πάλι στο DWTS.Επόμενη  η Νάντια  Μπουλέ με roumba.Και σήμερα η Νάντια ήταν πολύ καλή."Μπορούσατε και καλύτερα,"έχετε πολλές δυνατότητες" είπε η Έρρίκα.Συμφώνησε ο Λατσίος με την Έρρικα."όχι τόσα ακροβατικά" είπε ο Λατσίος.Η βαθμολογία είναι: τρία εφτάρια και ένα οκτώ από τον Φώκα.Σύνολο 29

Αμέσως μετά ακολουθούν διαφιμήσης.

Επιστρέψαμε και πάλι.Ακολουθεί  η Αγγελική Ηλιάδη με roumba.Θα τα καταφέρει;Τρομερά όμορφη απόψε η Αγγελίκη.Πολύ καλή προσπάθεια γ' αυτήν και τον καβαλιέρο της."Γέμισες τον χώρο με την παρουσία σου"είπε ο Φώκας βρήκε όμως και κάποια λάθη.Φοβερός ο Κώστάλας πάντα γλυκός και με τον καλό λόγο,"βλέπω θεαματική πρόοδο" είπε ο Κωστάλας.Ας δούμε τώρα και τι βαθμούς θα πάρει:
7 από τον Κωστάλα,Πρεζεράκου,Ευαγγελίνο και 8 από τον Λατσίο.Σύνολο 28.

Προτελευταίο ζευγάρι ο Νάσος Γαλακτέρος που θα χορέψει quickstep.Κάλη η προσπάθεια από τον Γαλακτέρο.Πάρα το ύψος του κατάφερε να κάνει όλα τα βήματα."Πολύ εντυπωσιακό φινάλε" "απολαμβάνει αυτό που κάνει" είπε ο Φώκας,"ραγδαία βήματα προς το καλύτερο" είπε ο Λατσίος.
Για να δούμε τώρα και τους βαθμούς:7 από τον Κωστάλα,Λατσίο και 8 από Φωκά,Πρεζεράκου.
Σύνολο 30.

Τελευταίο ζευγάρι για σήμερα η Μαρία Τσουρή  με roumba.Καλή η προσπάθεια για την Μαρία.Μακάρι να παραμείνει.Πάμε να δούμε της κριτικές."Βελτιωμένοι αλλά όχι τόσο όσο θα μπορούσε" είπε ο Κώσταλας,"δεν αισθάνθηκα πως είχες επαφή με τον παρτενέρ σου"από την Πρεζεράκου."Παραπάνω ενεργεία" από τον Φώκα.Τελικά φάνηκε πως το άγχος της Μαρίας δεν την βοήθησε και πολύ.Για να δούμε τους βαθμούς 6 απο τον Κωστάλα,Πρεζεράκου,Φωκά και 7 από Λατσίο.Σύνολο 25

Αγγέλου,Καλογρίδη,Δραγούμη στην πρώτη θέση Μελέτη,Μαρτάκης στην δεύτερη.

Ποιος λέτε να φύγει;Εγώ λέω ή ο Γερολύματος ή η Μαρία Τσουρή αν και δεν το θέλω.
Κλείσανε οι γραμμές,σε πολύ λίγο θα μάθουμε πιο ζευγάρι θα αποχώρηση.Παίρναμε σε βίντεο backstage.

Ήρθε η ώρα των αποτελεσμάτων.Παραμένουν οι:Αργύρης Αγγέλου,Μαριέτα Χρουσάλα,Κωστας Μαρτάκης,Ελέονορα Μελέτη,Νάσος Γαλακτερός,Νατάσα Καλογρίδη,Μαρία Τσουρή,Ναταλία Δραγούμη,Γιώργος Γερολυμάτος,Τρύφωνας Σαμαράς,Ναντία Μπουλέ.

Αγγελική Ηλιάδη ή Χρανιώτης Γιώργος θα αποχωρήσουν.Από το DWTS αποχωρεί ο Γιώργος Χρανιώτης.Μεγάλη εκπλήξει παιδία.Όλοι πίστευαν πως θα αποχωρήσει η Μαρία Τσουρή ή ο Γερολυματός.Αυτά ήταν τα αποτελεσματα του DWTS.Τέλος για σήμερα.

Καλό βράδυ σε όλους
Καλή εβδομάδα να έχουμε.
Μείνετε συντονισμένη στο TVSTORYS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου