Σάββατο 23 Απριλίου 2011

EΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ | Πάντα χαρούμενη,άνετη και κοινωνική


Αθήνα, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 1978 ένα κοριτσάκι έρχεται στον κόσμο που ακούει στο όνομα... Ελεονώρα Μελέτη!

Η Ελεονώρα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά. Τα παιδικά της χρόνια τα περνούσε στο Μώλο(Κεφαλονιά) όπου εκεί έκανε το πρώτο της μπάνιο, αλλά και σε ηλικία 15 χρονών ερωτεύθηκε "πλατωνικά" για πρώτη φόρα τον Ιταλό Jean Luc. Όπως η ιδια έχει δηλώσει είναι υπέρ των "μακροχρόνιων σχέσεων" και η μικρότερη σχέση που έχει κάνει η παρουσιάστρια ήταν 9 μήνες. Πρίν τελείωσει το σχολείο δούλευε στο γραφείο του μπαμπά της για 500 δραχμές την ημέρα. Σε ηλικία 18 ετών η Ελεονώρα πέρασε Γαλλική Φιλολογία ενώ παράλληλα δούλευε και ως babysitter.

Μετά από λίγα χρόνια η Ελεονώρα ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα από το δελτίο ειδήσεων του Alter. Το πρώτο της δελτίο ήταν στης 13 Ιουλίου του 2003.

Δύο χρόνια αργότερα...
,πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη του 2005 οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 γνωρίζουν ένα νέο, φρέσκο και γεμάτο χαρά πρόσωπο.. Η Ελεονώρα γίνεται το κορίτσι που μας σέρβιρει "Πρωινό Καφέ" κάθε πρωί μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Κάποια προβλήματα υγείας προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν 2007-2008 την οδήγησαν να απέχει για σχεδόν δύο μήνες από την παρουσίαση του "Πρωινού καφέ". Έτσι και τελείωσε η σταδιοδρομία της στην εν λόγω εκπομπή. Η Ελεονώρα χαρακτηρίζει τον "Πρωίνο Καφέ" ως
" Ένα κεφάλαιο γεμάτο εμπειρίες " .

Ήταν Αύγουστος του 2008, όταν η Ελεονώρα Μελέτη αποφασίζει να αλλάξει "στέγη" και να συνεργαστεί με το Star Channel όπου εκεί θα παρουσίαζε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού "Πρωινή Μελέτη" καθώς και τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.
Η "Πρωινή Μελέτη" γίνεται η καθημερινή συντροφία των τηλεθεατών από τον πρώτο κιόλας χρόνο προβολής της. Στο Star υπάρχουν άνθρωποι που μου "ομορφαίνουν την ζωή" δηλώνει η παρουσιάστρια. Ένας λόγος που είπα το "ΝΑΙ" στην παρουσίαση του δελτίου του Star ήταν ότι ο παρουσιαστής είναι τελείως αποστασιοποιημένος, δεν παίρνει θέση πάνω στα θέματα, δεν κρίνει, δεν δημιουργεί εντυπώσεις ούτε κατευθύνει απόψεις, "ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ".

Φέτος, εκτός από το πρωινό της μαγκαζίνο στο Star, την απολαμβάνουμε και στο Dancing With The Stars 2 μαζί με τον παρτενέρ της Ηλία Λαδά. Η παρουσιάστρια κάνει εντατικές πρόβες καθημερινά για να είναι κάθε Κυριακή πανέτοιμη να χορέψει και να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την Ελεονώρα στο 4ο live του Dancing. Είναι ένα άτομο με χιούμορ, κοινωνικότητα, ευπρόσδεκτο να γνωρίζει τους θαυμαστές της, αλλά και να μιλάει μαζί τους.

Όλα τα παραπάνω είναι μια ελάχιστη δόση από όσα έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη, ένα άτομο γεμάτο ζωντάνια, χαρά και πολύ τρέλα.

Αυτό λοιπόν είναι το πρώτο μου άρθρο ως συντάκτης του TvStory Blogspot .. Θα ακολουθήσουν κι άλλα πολλά.. Καλή Αρχή !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου