Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ναταλία Γερμανού: σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί!


Και εκεί που η παρέα του «Μες την Καλή Χαρά» καθόταν ήρεμα και ωραία και συζητούσαν, να σου η Ναταλία την πέταξε την είδηση! Και τι είδηση… ότι σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί....


Η ιστορία έχει ως εξής: η κουβέντα είχε πάει σε μια είδηση για μελλοντικές νύφες που εκπαιδεύονται σε στρατόπεδα. Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε η παρουσιάστρια και της ήρθε η «φλασιά»: «Εγώ τώρα που το σκέφτομαι για δεύτερο γάμο, θα το ψάξω αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης».

«Κάγκελο» έμειναν οι συνεργάτες της, που σταμάτησαν στη μέση της κουβέντας και άρχισαν τις ερωτήσεις: «έχεις πρόταση;» της λένε. «Είπα το σκέφτομαι», απαντά αινιγματικά η Ναταλία.

«Μήπως έκανες εσύ πρόταση;» την ξαναρωτάνε. «Όχι βέβαια, εγώ πρόταση», ξαναπαντά η παρουσιάστρια.

Και πάνω που ήταν έτοιμη να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον «τυχερό», να σου την «κόβουνε» από το control. «Μην το πεις!μην το πεις!» της λένε.

Τι να κάνει και η Ναταλία, υπάκουσε αλλά δεν μας άφησε παραπονεμένους, αφού αποκάλυψε ότι μέχρι τον Ιούλιο που τελειώνει το «Μες την Καλή Χαρά», έχουμε καιρό: «θα σας πετάω ένα ψίχουλο κάθε Σαββατοκύριακο και στις 10 Ιουλίου θα σας πω και το όνομα».

Λέτε να μας την κάνει την έκπληξη η Ναταλία; Άντε να δούμε τι θα δούμε…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου