Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΟΣΚΑΡ & ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ 11/6/11



Καλησπέρα σας.Τι κάνετε;Είμαστε και αυτό το Σάββατο εδώ για να βραβεύσουμε τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν και αυτήν την εβδομάδα.Είστε έτοιμοι..Ξεκινάμε...



ΟΣΚΑΡ ειδήσεων.

Απονέμεται στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο Alter που απουσίαζαν σχεδόν ένα μήνα από τους δέκτες.Την Δευτέρα λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκίνησε να παρουσιάζει και πάλι το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.Φαίνεται πως το κοινό τον είχε πεθυμήση.Ο Χατζηνικολάου κατάφερε να εκθρονίσει το δελτίο του Mega.Εδώ και 2 εβδομάδες το δελτίο του Alter έρχεται πρώτο.

ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ κόντρας.
Απονέμεται στην Φαιή Σκορδά και στον μάγειρα Βασίλη Καλίδη.Αυτήν την εβδομάδα είδαμε μια κόντρα να εξελίσσεται ανάμεσα στην Φαιή και στον Βασίλη.Δεν μπόρεσα να καταλάβω τον λόγο.Είδαμε την Φαιή να πειράζει τον Βασίλη μες την κουζίνα.Να τον κοροϊδεύει,τι έχει συμβεί άραγε μεταξύ τους;

Για να δες και τα υπόλοιπα βραβεία πάτα το Διαβάστε Περισσότερα.....


ΟΣΚΑΡ αγανάκτησης.
Απονέμεται στους αγανακτισμένους Έλληνες.Ένα ακόμη ρεκόρ σπάσανε οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.Την περασμένη Κυριακή πάνω από 300.000 αγανακτισμένοι βγήκαν στην πλατεία Συντάγματος να διαδηλώσουν.Ένα ακόμη Μπράβο σε όλου αυτούς.Μάλιστα αύριο Κυριακή έχουν στόχο να σπάσουν και αυτό το ρεκόρ.




ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ δημάρχου

Απονέμεται στον Μπουτάρη δήμαρχο Θεσσαλονίκης,ο οποίος απαγόρευσε στον Μίκι Θεοδωράκη να μιλήσει δημόσια στην πλατεία Αριστοτέλους.

 
 ΟΣΚΑΡ χορευτών

Απονέμεται στον Κώστα Μαρτάκη και στον Αργύρη Αγγέλου οι όποιοι αύριο θα μονομαχήσουν για την πρώτη θέση και το κύπελλο του DWTS.Μεγάλη μάχη από δύο πολύ καλούς χορευτές.

Τελειώσαμε...Σας εύχομαι καλό τριήμερο καλά να περάσετε καλές βουτιές.
Μείνετε συντονισμένη στο TV STORY.

Μη χάσετε αύριο live σχολιασμός για το dwts!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου