Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΟΣΚΑΡ & ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ 4/6/2011



Καλησπέρα σας.Τι κάνετε;Έχουμε μπει στον Ιούνιο και στο καλοκαίρι.Εμείς όμως συνεχίζουμε να
δίνουμε τα βραβεία στα πρόσωπα που μας απασχόλησαν και αυτήν την εβδομάδα.Μείνετε συντονισμένοι.Ξεκινάμε!!

ΟΣΚΑΡ επανεμφάνισης!

Απονέμεται στην Φαιή Σκορδά που την δευτέρα επέστρεψε στα παλιά της καθήκοντα.Την Δευτέρα λοιπόν η Φαιή λαμπερή και ανανεωμένη έφερε ένα άλλο αέρα στο "Προινο mou" που είχε καταντήσει αντρική υπόθεση.

ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ αδικίας!

Ο Λόγος για το Star.Με αφορμή την αποχώρηση της Ελεονόρας Μελέτη από το dwts έβγαλε όλη του την κακία στην παραγωγή.Ακόμα και τώρα μια εβδομάδα μετά από την αποχώρηση συνεχίζει να προβάλει video σχολιάζοντας την άδικη αποχώρηση της Ελεονόρας.


ΟΣΚΑΡ αγανάκτησης!

Συνεχίζουν οι αγανακτισμένοι της Ελλάδας να διαδηλώνουν.Σε κάθε πόλη σε κάθε πλατεία πλήθος κόσμου διαδηλώνει για τα νέα μέτρα που θέλει να πάρει η Κυβέρνηση.Στόχος τους ένα καλύτερο μέλλον.Συνεχίζουμε όλοι δυνατά.



ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΤΑ ΤΟ "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ"


ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ χλιδάτου γάμου.

Ο Γάμος της Δέσποινας Μοιραράκη προκάλεσε πολλά προβλήματα.Είδαμε ρεπορτάζ όπου οι πολίτες οργισμένοι φώναζαν γιατί δεν μπορούσαν να περάσουν από τον δρόμο.Η Μοιραράκη είχε τοποθετήσει σπάνια χαλιά λίγο πιο έξω από την εκκλησία.Έτσι τα αμάξια δεν μπορούσαν να περάσουν από εκεί για να μην λερώσουν τα χάλια.Λίγο ακραίο.Σας εύχομαι να ζήσετε!

ΟΣΚΑΡ ομορφιάς!!

Απονέμεται που αλλού στην Ζέτα Μακρυπούλια.Την Κυριακή στο live του dwts ήταν εκπληκτικά όμορφη.Χώρις πολύ ακραία χτενίσματα και ρούχα έκλεψε της εντυπώσεις και απέσπασε τα πιο κολακευτικά σχόλια.

ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ συνεργασίας

Απονέμεται στο Mega το οποίο λίγο πριν τελειώσει την σεζόν σταμάτησε την συνεργασία του με την Σάσα Σταμάτη.Στην εκπομπή "Προινο mou"εμφανίζονταν μια ξανθιά γλυκιά κοπέλα που την λέγανε Σάσα.Η Σάσα βρέθηκε εκτός "Προινο mou" εξαιτίας μια κουβέντας που είπε σε συνεργάτη της εκπομπής.


Extra ΟΣΚΑΡ!

Απονέμεται στον τηλεοπτικό σταθμό Alter που απ;o Δευτέρα εκπέμπει ξανά live!!




Τελειώσαμε..Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.Να περνάτε καλά!!
Μείνετε συντονισμένη στο Tv Story!
Έρχονται τα καλύτερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου