Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Χαμένη και Κερδισμένη.Ζώνη 7-10.

 Η φετινή τηλεοπτική χρονιά δεν είχε πολλές ανακατατάξεις.Στην ζώνη 7-10 μια ζώνη που έχει μια ιστορία βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια τα ίδια πρόσωπα.Κυρίαρχος αυτής της ζώνης θεωρείτε ο Γιώργος Παπαδάκης,και  δικαιολογημένα αφού κρατάει τα σκήπτρα της κορυφής εδώ και πολλά χρόνια.

Και φέτος ο Γιώργος Παπαδάκης και το "Καλήμερα Ελλάδα" ήταν από τους κερδισμένους αφου΄κατάφερε και πάλι να πάρει την πρωτιά.Το Καλήμερα Ελλάδα είχε πάρα πολύ υψηλά νούμερα,έως και 30αρια χτυπούσε.Φαίνεται πως ο Παπαδάκης είναι μια διαχρονική αξία που δύσκολα χάνει.

Από την άλλη ο αντίπαλος
του Παπαδάκη ο Αυτιάς τα πήγε και αυτός πολύ καλά.Κάποιες φορές έβγαινε  και πρώτος.Αν σκεφτούμε πως το κανάλι στο οποίο είναι ο Αυτιάς πέρασε πολύ δύσκολη χρόνια τότε αξίζει θερμά συγχαρητήρια γιατί τα ποσοστά του ήταν πολύ καλά έτσι ώστε να ανταγωνίζεται στα ίσια το πρωινό του Mega.

Καμπουράκη και Οικονομέας  στο σύνολο καμία φόρα να έρχονταν και τρίτοι.Η εκπομπή  δεν μπορεί να θεωρηθεί κερδισμένη.Η διαφορά τους από τον Παπαδάκη ήταν πολύ μεγάλη και τα νεανικά τους ήταν πεσμένα.

Μικρή άνοδος είχε το πρωινό στον ΣΚΑΙ με τον Λυριτζή και Οικονόμου που κάποιες φορές κατάφερναν να περάσουν και την βάση.

Στο Star η Ελεονόρα Μελέτη και η εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" τα πήγαν εξίσου περίφημα.Τα ποσοστά τους στο σύνολο πολύ καλά έως και 16% τα ποσοστά τους στο νεανικό κοινό ήταν πολύ υψηλά από το 25%-30%.Πρέπει να τονίσουμε πως η Ελεονόρα από την πρώτη χρονιά έχει τόσο υψηλά νεανικά κοινά.

Βελτιωμένο και το "Πάνω στην Ώρα" η εκπομπή ανέβασε πολύ τα νεανικά της κοινά.Λίγο  το big brother τα νεανικά ανέβηκαν μέχρι και 15%.Για την συγκεκριμένη εκπομπή είναι πολύ καλά.Αν τα συγκρίνουμε όμως με τα νούμερα της "Πρωινής Μελέτης" τότε μάλλον το Πάνω στην ώρα"είναι από τους χαμένους της χρονιάς.

Χαμένη επίσης μπορεί να θεωρηθεί και η πρωινή εκπομπή της net η οποία δεν άφησε καμία γεύση στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυτή η ζώνη τελικά δύσκολα  δέχεται νέα πρόσωπα και εκπομπές.

TvStory.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου