Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η κοσμική κυρία, ο πρώην σύζυγος, ο νεαρός επιχειρηματίας και το απίστευτο μπέρδεμα!


 Τελικά πόσο μικρός μπορεί να είναι ο κόσμος και πόσο κρίμα κάποιοι άνθρωποι να προσπαθούν να αδράξουν ευκαιρίες και να εκμεταλλευτούν καταστάσεις…! Και γιατί το λέμε αυτό; Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε σε γνωστό στέκι δημοσιογράφων και καλλιτεχνών στο κέντρο της Αθήνας και οι ειδήσεις έπεφταν βροχή…! Φυσικά δεν γνώριζαν οι παρευρισκόμενοι την ιδιότητά μας γι’ αυτό και «κελάηδησαν». Έτσι κι εμείς θα σας αποκαλύψουμε την είδηση χωρίς να πούμε ονόματα και να… θίξουμε υπολήψεις. Εξάλλου όσοι πρέπει θα λάβουν το μήνυμα θα το… λάβουν!


Κοσμική κυρία, χωρισμένη, εδώ και λίγο καιρό φέρεται να έχει δεσμό με γοητευτικό νεαρό επιχειρηματία που αυτή τη στιγμή δεν διατηρεί κάποια σχέση. Και θα μου πείτε και που είναι το πρόβλημα…; Το πρόβλημα είναι στις… φήμες! Η σχέση αυτή, λοιπόν, στηρίζεται μόνο σε φήμες και δημοσιεύματα τα οποία η κυρία διαρρέει σε εφημερίδες και περιοδικά για να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της και να κάνει τον πρώην σύζυγό της να ζηλέψει.

Όλα αυτά, πρέπει να σημειώσουμε πως ξεκίνησαν από τη στιγμή που η εν λόγο κυρία διαπίστωσε πως ο πρώην σύζυγός βρήκε αντικαταστάτρια και μάλιστα από κοινό τους κύκλο κι όπως φαίνεται ήθελε να τον… προλάβει! Το μεγάλο σοκ, όμως, το έπαθε ο υποτιθέμενος σύντροφος ο οποίος ξαφνικά έγινε επίκεντρο σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοράσεις και δεν ήξερε το πως και το γιατί. Ψάχνοντας λοιπόν και ρωτώντας έτσι ώστε να μπορέσει να καταλάβει τι συμβαίνει… ξεδιάλυνε το γρίφο. Πλέον έχει βάλει «λιτούς και δεμένους» μήπως καταφέρει μαζέψει τα ασυμμάζευτα κι αν δεν τα καταφέρει… τα εξώδικα καραδοκούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου