Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Τάσος Σοφρωνίου: «Κάποιοι θέλουν το κέντρο απαξιωμένο»


 Για μόλις πέντε ευρώ άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του γνωστού στιλίστα Τάσου Σοφρωνίου, ο οποίος δηλώνει απογοητευμένος από την κατάσταση που έχει περιέλθει το κέντρο της Αθήνας, όταν καθημερινά βλέπει κάποιους να θέλουν να βλάψουν τον συνάνθρωπό τους.
«Θεωρώ ότι η κατάσταση είναι πλέον τραγική. Το κέντρο έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο όχι μόνο από τα σκουπίδια που κατακλύζουν κάθε γωνιά του αλλά και από ανθρώπους που καραδοκούν για να κάνουν κακό σε ανυποψίαστους πολίτες που περπατούν για να πάνε στις δουλειές τους.
Είναι τρομερό αυτό που έχει συμβεί στο ιστορικό κέντρο. Είναι επικίνδυνο για όλους μας, άνδρες και γυναίκες. Μου σπάσανε το αυτοκίνητο στην οδό Ερμού στις εννέα το βράδυ. Είχα πάει για μια φωτογράφηση και βγήκα και βρήκα το αυτοκίνητό μου σπασμένο για να μου πάρουν πέντε ευρώ. Πού ζούμε επιτέλους; Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις ναρκομανείς να τρυπιούνται μπροστά σου και εσύ να πρέπει να το ανέχεσαι, να τους βλέπεις με το παιδί σου και εσύ απλώς να κλείνεις τα μάτια του και να μην κάνεις τίποτε άλλο. Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι θέλουν το κέντρο της Αθήνας τόσο απαξιωμένο. Καθημερινά χάνει την αξία του και όταν θα φτάσει η ώρα να πουληθεί, κάποιοι θα το πάρουν τσάμπα. Όσοι εργάζονται στην Αστυνομία αυτήν την εποχή που ζούμε είναι πραγματικά ήρωες. Με αυτούς που τα βάζω είναι μόνον οι πολιτικοί».
Πηγή: espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου